Aeronautica Militare

-20%
Aeronautica Militare Bermuda Groen
Maten
Aeronautica Militare
Bermuda Groen
€139,95
€111,96
-20%
Aeronautica Militare Bermuda Groen
Maten
Aeronautica Militare
Bermuda Groen
€139,95
€111,96
-20%
Aeronautica Militare Polo Ecru
Maten
Aeronautica Militare
Polo Ecru
€125,00
€100,00
-20%
Aeronautica Militare Polo Geel
Maten
Aeronautica Militare
Polo Geel
€95,00
€76,00
-20%
Aeronautica Militare Polo Donkerblauw
Maten
Aeronautica Militare
Polo Donkerblauw
€95,00
€76,00
-20%
Aeronautica Militare T-Shirt Groen
Maten
Aeronautica Militare
T-Shirt Groen
€49,95
€39,96
-20%
Aeronautica Militare Vest Ecru
Maten
Aeronautica Militare
Vest Ecru
€205,00
€164,00
-20%
Aeronautica Militare Vest Donkergroen
Maten
Aeronautica Militare
Vest Donkergroen
€205,00
€164,00
-20%
Aeronautica Militare T-Shirt Donkerblauw
Maten
Aeronautica Militare
T-Shirt Donkerblauw
€49,95
€39,96
-20%
Aeronautica Militare T-Shirt Ecru
Maten
Aeronautica Militare
T-Shirt Ecru
€49,95
€39,96
-20%
Aeronautica Militare Pet Donkerblauw
Maten
Aeronautica Militare
Pet Donkerblauw
€39,00
€31,20
-20%
Aeronautica Militare Pullover Donkerblauw
Maten
Aeronautica Militare
Pullover Donkerblauw
€135,00
€108,00

Aeronautica Militare

Aeronautica Militare als merk, specialiseert zich sinds 1960 in de productie van luxe leren kleding voor heren en dames. Het heeft zich snel uitgebreid als merk op nationale en internationale markten. In 2004 heeft het bedrijf van het merk Aeronautica Militare een overeenkomst (voor meerdere jaren) ondertekend met de staf van de Italiaanse luchtmacht. Dit deze zij voor de marketing van de Aeronautica Militare kleding en accessoires. Sindsdien heeft het bedrijf de emblemen en logo’s van de luchtmacht in handen gekregen voor het merk en zo hebben zij verschillende Aeronautica Militare productlijnen kunnen lanceren. Insignes, emblemen en versieringen zijn typische stijlkenmerken van een merk zoals Aeronautica Militare. Deze Aeronautica Militare creaties worden sindsdien vooral gewaardeerd door aerobatics- vliegtuig- en Italiaanse lifestyle-enthousiastelingen. Dat is ook niet zo raar aangezien het merk Aeronautica Militare kleding en Aeronautica Militare accessoires aanbied, want alles binnen de collectie van het merk is origineel: ze worden zelfs vandaag de dag nog gedragen door luchtmachtpiloten! Aeronautica Militare accessoires en kleding zijn zodoende origineel te noemen. Zo staat het merk Aeronautica Militare tegelijkertijd garant voor authenticiteit en exclusiviteit van aangeboden items. De stijl van het merk Aeronautica Militare staat dus gelijk aan identiteit: items van het merk identificeren! Deze stijl van Aeronautica Militare als merk is sterk verbonden met de Italiaanse luchtmacht. De kleding en accessoires van Aeronautica Militare zijn authentiek, wat hun sterk neerzet als bedrijf en merk. Deze herencollectie is voor heren die houden van een stijl die onderscheid maakt, een stijl die sterk identificeert en gaan voor kwaliteit. Als extraatje blijft het bedrijf achter Aeronautica Militare als merk zich nog steeds ontwikkelen. Zo hebben zij bijvoorbeeld een Private collectie bekend gemaakt. Dit betreft de Aeronautica Militare Air Force-Private Collection. Deze collectie uit de algemeen bekende Italiaanse kleuren en is tegelijk een eerbetoon aan Italië zelf. Dat maakt het merk Aeronautica Militare uniek en origineel.

De Aeronautica Militare herencollectie bij Cramers van Asten

Wij hebben nu een herfst- en wintercollectie voor heren van het designer merk Aeronautica Militare bij Cramers. Deze collectie van truien, vesten, jassen en mutsen voor heren zijn met zorg geselecteerd voor u. Aeronautica Militare is een merk met sterk identificerende items voor heren. De herencollectie van Aeronautica Militare vind u zowel in onze fysieke winkel, als in onze webshop online. Onze Aeronautica Militare herencollectie is een absolute aanrader. In deze collectie van Aeronautica Militare vind u verschillende herenitems: Aeronautica Militare herentruien, Aeronautica Militare herenvesten, Aeronautica Militare herenjassen en Aeronautica Militare herenmutsen.

Onze Aeronautica Militare herentruien & herenvesten bij Cramers van Asten.

Items van Aeronautica Militare vind u bij Cramers van Asten op de herenafdeling. De herencollectie van Aeronautica Militare is overduidelijk geïnspireerd door de vliegbasis in Italië. De Aeronautica Militare herenkleren zijn zowel casual en stoer. Het is kleding voor heren die stijlvol, maar toch nonchalant gekleed willen zijn. De Aeronautica Militare kleding heeft vaak insignes en versieringen zoals emblemen. Dit benadrukt het merk Aeronautica Militare in identiteit. Voor de heren die hier fan van zijn: geldt hetzelfde. Aeronautica Militare is een premiummerk dat sterk overkomt. Hierom is Aeronautica Militare voor de sterke man, die zichzelf wilt identificeren. De Aeronautica Militare collectie voor heren bestaat bij ons voornamelijk uit het aanbod van Aeronautica Militare herentruien en Aeronautica Militare herenvesten. Daarnaast hebben wij een aantal Aeronautica Militare mutsen en Aeronautica Militare jassen in onze herencollectie van Aeronautica Militare opgenomen. Mannen die vooral voor nonchalant, casual en stoer gaan: zij gaan voor de Aeronautica Militare winterjas deze winter. De Aeronautica Militare muts voor heren kan deze stijl van de man versterken. Zo valt de Aeronautica Militare herenjas super gemakkelijk te combineren met de Aeronautica Militare herenmuts. Het Italiaanse vliegbasis karakter zal zich altijd uiten in herenkledingstukken van Aeronautica Militare.

Aeronautica Militare sale bij Cramers van Asten

Iedere collectie, van elk seizoen, vind u geselecteerde herenitems van Aeronautica Militare in onze sale. Deze Aeronautica Militare sale vind u in onze online webshop, evenals in onze fysieke winkel in Weert. Zo kan u kiezen voor onze hulp in de winkel en daar de sale van Aeronautica Militare items bekijken. Of vanuit thuis (24/7) genieten van de items voor heren in de Aeronautica Militare sale: ze bekijken en bestellen. Zo kunt u ook voordelig een prachtig item van Aeronautica Militare verkrijgen. Houd dan vooral onze Aeronautica Militare sale pagina online in de gaten! Alle voordeelartikelen van Aeronautica Militare vind u daar. Zo blijft u altijd als eerste op de hoogte van de beste aanbiedingen in het aanbod van het merk Aeronautica Militare herenkleding.

De collectie van Aeronautica Militare online bestellen bij Cramers van Asten

Bij Cramers van Asten kunt u Aeronautica Militare items heel gemakkelijk online bestellen. Bekijk alle items van Aeronautica Militare online op onze website. Zit er een tof item van Aeronautica Militare voor u tussen? Scoor deze dan door het Aeronautica Militare item aan uw winkelmand toe te voegen. De rest verwijst zich waarschijnlijk vanzelf!