Agolde

-40%
Agolde Jeans Grijs
Maten
Agolde
Jeans Grijs
€289,00
€173,40
-50%
Agolde Riley Jeans Blauw
Maten
Agolde
Riley Jeans Blauw
€289,00
€144,50
-50%
Agolde Riley Jeans Ecru
Maten
Agolde
Riley Jeans Ecru
€249,00
€124,50
-50%
Agolde Tapered Baggy Broek Blauw
Maten
Agolde
Tapered Baggy Broek Blauw
€269,00
€134,50
-50%
Agolde Riley Jeans Blauw
Maten
Agolde
Riley Jeans Blauw
€249,00
€124,50
-40%
Agolde Riley Jeans Grijs
Maten
Agolde
Riley Jeans Grijs
€269,00
€161,40

Agolde

Agolde is een premium denim label uit Los Angeles. Het modemerk Agolde is gericht op 3 kernwaarden: comfort, design en duurzaamheid. Bij elke jeans van Agolde vind u mooie details en een uitstekende pasvorm. Agolde staat voor de klassieke denim, maar dan met een moderne twist. Zo gaat Agolde voor denim die staat voor authenticiteit en zeldzaamheid. Ze creëren bij Agolde de mooiste denim m.b.v. de meest innovatieve stoffen, die vanuit de hele wereld komen! Ook testen ze elke Agolde denim persoonlijk. Er wordt dan vooral gekeken naar de pasvorm i.c.m met het materiaal. Ze geloven bij het label Agolde, dat het design even belangrijk is als de bruikbaarheid van een denim. Daarom wordt er in het hele bedrijf bij het Agolde label gewerkt aan nieuwe methoden van productontwikkeling. Ook denken ze daarbij steeds aan de impact op het milieu, met het doel om het wereldwijde milieu daarin zoveel mogelijk te ontlasten. Mode van Agolde staat hiermee absoluut voor 1 ding: the future! Als bedrijf proberen zij daar dan ook continue in te blijven investeren.

Ontdek jouw favoriete Agolde jeans bij Cramers van Asten

Nu verkrijgbaar bij Cramers van Asten: Agolde jeans voor dames. De nieuwste Agolde dameskleding vind u vanaf nu bij Cramers van Asten! Elke Agolde spijkerbroek is absoluut een lust voor het oog: prachtige materialen en verfijnde details. Daarnaast zit een Agolde denim vaak als gegoten! Dat klinkt heerlijk toch? Hierom zijn deze Agolde damesjeans natuurlijk onmisbaar bij Cramers van Asten.

De absolute musthave Agolde jeans scoren bij Cramers van Asten

De leukste spijkerbroeken van Agolde vind je bij Cramers van Asten op de damesafdeling in de winkel of online. Agolde spijkerbroeken zijn bij Cramers van Asten in verschillende kleuren en pasvormen verkrijgbaar. In ons assortiment van Agolde vind u zowel de Agolde Jeans met regular fit, als de Agolde Jeans met straight fit. Daarnaast vind u een baggy fit jeans van Agolde ook nog in ons assortiment! Absoluut een aanrader: voor als u eens wat anders wilt proberen bijvoorbeeld. De absolute musthave Agolde jeans volgens ons? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar de Agolde straight leg jeans! Deze Agolde damesjeans is oneindig te combineren. Daarnaast is de Agolde straight leg damesjeans ook nog een lust voor het oog! De Agolde Riley Jeans Grijs is bij Cramers van Asten mede hierom, absoluut de favoriet! Welke damesjeans van Agolde is jouw favoriet? Ontdek de leukste Agolde spijkerbroeken nu bij Cramers van Asten in de winkel of online in onze webshop!

Shop Agolde jeans online bij Cramers van Asten

Bekijk en bestel jouw favoriete Agolde jeans eenvoudig bij Cramers van Asten online! U vind al onze Agolde jeans in de Cramers van Asten webshop. Zo kunt u 24/7 een Agolde jeans bij ons bekijken en bestellen! Heerlijk toch?