Antik Batik

Antik Batik Joana Blouse Creme
Maten
Antik Batik
Joana Blouse Creme
€345,00
Antik Batik Leonie Blouse Camel
Maten
Antik Batik
Leonie Blouse Camel
€165,00
Antik Batik Leonie Blouse Zwart
Maten
Antik Batik
Leonie Blouse Zwart
€165,00
Antik Batik Joana Blouse Lichtblauw
Maten
Antik Batik
Joana Blouse Lichtblauw
€345,00
Antik Batik Ari Blouse Lichtblauw
Maten
Antik Batik
Ari Blouse Lichtblauw
€285,00
Antik Batik Preeti Blouse Paars
Maten
Antik Batik
Preeti Blouse Paars
€140,00
Antik Batik Hida Blouse Beige
Maten
Antik Batik
Hida Blouse Beige
€165,00
Antik Batik Oriane Blouse Zwart
Maten
Antik Batik
Oriane Blouse Zwart
€205,00
Antik Batik Hida Bouse Grijs
Maten
Antik Batik
Hida Bouse Grijs
€165,00
Antik Batik Robby Blouse Creme
Maten
Antik Batik
Robby Blouse Creme
€305,00
Antik Batik Preeti Blouse Bordeaux
Maten
Antik Batik
Preeti Blouse Bordeaux
€139,90
Antik Batik Laura Blouse Zwart
Maten
Antik Batik
Laura Blouse Zwart
€175,00

Antik Batik

Antik Batik is een Frans designermerk. Deze is in 1922 opgericht door Gabriella Cortese. Haar stijl is vanaf het begin al zeer authentiek te benoemen. Ook kan deze stijl omschreven worden als “boho chic”. Inspiratie verwijst naar culturen, artistieke invloeden en wereldreizigers. Waaruit allerlei borduursels en patronen zijn ontstaan. Deze staan voor Gabriella Cortese voor haar best bewaarde herinneringen: zoals een gekoesterd jeugdmoment of een van haar wildst meegemaakte feestjes.

De damescollectie van Antik Batik bij Cramers van Asten

Bij Cramers van Asten vind u de collectie van Antik Batik op de damesafdeling. Deze prachtige collectie van Antik Batik bevat velen items die op en top vrouwelijk zijn! U vind er elegante Antik Batik mantels, speelse Antik Batik blouses, geborduurde Antik Batik tunieken,Antik Batik tops met prints, Antik Batik jurken met ruches en kleurrijke Antik Batik shorts. Alle kledingstukken van Antik Batik bevatten unieke prints, kleuren &  borduurde details. Deze ziet u nergens anders terug. Desondanks straalt elk item van Antik Batik absolute elegantie uit. Zo hebben wij bij Cramers van Asten velen kledingstukken van Antik Batik die elke vrouw dit kunnen bieden. Zoekt u iets stijlvols wat stijlvol is en uniek tegelijkertijd? Dan zit u goed op onze Antik Batik damesafdeling.

Vrouwelijke Antik Batik blouses bij Cramers van Asten

De absolute must have binnen onze Antik Batik collectie is de Antik Batik blouse! Ze zijn vrolijk, maar op en top vrouwelijk. Door de details stralen ze elegantie uit en zijn ze super stijlvol: voor elke vrouw! De Antik Batik blouses hebben vaak leuke details, zoals ruches op de kragen. Zo zijn de mouwen van de Antik Batik blouses meestal voorzien van knoopmanchetten aan de polsen en zijn deze Antik Batik damesblouses voorzien van borduursels of bedrukking. Ook de gepofte mouw zie je vaak terug bij een Antik Batik damesblouse Daarnaast is elke blouse van Antik Batik handgemaakt en uniek.

Antik Batik sale bij Cramers van Asten

Iedere collectie, van elk seizoen, vind u geselecteerde items van Antik Batik in onze sale. Deze sale van Antik Batik vind u in onze online webshop, evenals in onze fysieke winkel in Weert. Zo kan u kiezen voor onze hulp in de winkel en daar de sale van Antik Batik damesitems ervaren. Of vanuit thuis (24/7) genieten van de Antik Batik items in de sale: ze bekijken en bestellen. Zo kunt u ook voordelig een prachtig Antik Batik dameskledingstuk verkrijgen. Houd dan online de sale pagina van Antik Batik in de gaten! Alle voordeelartikelen van Antik Batik vind u daar. Zo blijft u altijd als eerste op de hoogte van de beste Antik Batik aanbiedingen.

Antik Batik items online bestellen bij Cramers van Asten

Bij Cramers van Asten kunt u 24/7 Antik Batik items bestellen en bekijken. Alle kleding van Antik Batik vind u in onze webshop online.