Avolt

-20%
Avolt Cable 1 Oplaadkabel Groen
Maten
Avolt
Cable 1 Oplaadkabel Groen
€29,90
€23,92
-20%
Avolt Square1 Verlengkabel Rood
Maten
Avolt
Square1 Verlengkabel Rood
€54,95
€43,96
-20%
Avolt Square1 Verlengkabel Grijs
Maten
Avolt
Square1 Verlengkabel Grijs
€54,95
€43,96
-20%
Avolt Square1 Verlengkabel Zwart
Maten
Avolt
Square1 Verlengkabel Zwart
€54,95
€43,96

Avolt

Het merk Avolt is als bedrijf in Zweden gevestigd. Vanuit daar worden alle producten ontwikkelt, ontwerpt en uiteindelijk op de markt gebracht. Alle producten hebben dezelfde functie: elektriciteit overbrengen naar andere apparaten. Met daarbij vooropstaand het Scandinavische design van Avolt, zodat dit design kan worden ingezet in: woningen, winkelruimtes, werkruimtes/kantoren en openbare ruimtes.

Avolt elektronische accessoires bij Cramers van Asten 

U kunt bij Cramers van Asten terecht voor de kleurrijke elektronische accessoires van Avolt. Het ultieme merk voor uw apparaten: om ze van stroom te voorzien terwijl het uw interieur niet misstaat! Avolt accessoires zijn absoluut functioneel, gemaakt voor designers & architecten of mensen die staan voor vernieuwing: maar ook voor u! Ze hebben een minimalistisch ontwerp m.b.v. het Scandinavische design, waarbij bewust gebruik is gemaakt van duurzame materialen. Zo bevat elk product van  kunststof bij Avolt minimaal 20% gerecycled kunststof. 

Avolt oplaadkabels scoren bij Cramers van Asten

Bij Cramers van Asten kunt u nu terecht voor leuke Avolt accessoires. Deze artikelen van Avolt zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Bij ons in de Avolt collectie vind u (de cable 1) oplaadkabels. Deze Avolt oplaadkabels kunt u bij ons krijgen in de kleuren blauw, groen, grijs, roze en zwart. Welke kleur heeft uw voorkeur? Onze Avolt oplaadkabel roze is erg girly, terwijl de Avolt oplaadkabel wit perfect bij uw iphone accessoires past en de Avolt oplaadkabel zwart is weer de perfecte kleurkeuze voor uw interieur. Deze valt “in het niets” weg tussen de andere zwarte kabels, wat uw interieur weer een rustige uitstraling geeft. Naast de (cable 1) oplaadkabels van Avolt, hebben wij bij Cramers van Asten ook de Avolt squarel verlengkabels. Deze naam van de stekkerdoos verklapt het al: hij is square, oftewel kubusvormig. Het handige aan deze kubusvormige Avolt stekkerdoos is dat het de Avolt multifunctionele stekkerdoos betreft. Deze Avolt stekkerdoos heeft namelijk wel 3 EU-stekkers + 2 USB ingangen! De Avolt drievoudige stekkerdoos laad apparaten daarnaast ook nog eens extra snel op. Wat maakt deze stekkerdoos dan nog handiger? De magnetische onderzijde natuurlijk: ideaal voor op kantoor of thuis. Zo bevestigd u uw stekkerdoos gemakkelijk en snel, waar u maar wilt. De Avolt square stekkerdozen vind u bij ons in de kleuren: blauw, groen, grijs, roze, rood, zilver en zwart. Zo kan u uw eigen stijl bepalen. Leuk om te weten: de Avolt squarel verlengkabel is een award winnend product!

Avolt accessoires in de sale bij Cramers van Asten

Iedere collectie, van elk seizoen, vind u geselecteerde items van Avolt in onze sale. Deze sale van Avolt accessoires vind u in onze online webshop, evenals in onze fysieke winkel in Weert. Zo kan u kiezen voor onze hulp in de winkel en daar ervaren. Of vanuit thuis (24/7) genieten van de Avolt accessoires in de sale: ze bekijken en bestellen. Zo kunt u ook voordelig een prachtige Avolt oplaadkabel verkrijgen. Houd dan online de sale pagina van Avolt in de gaten! Alle voordeelartikelen van Alvolt vind u daar. Zo blijft u altijd als eerste op de hoogte van de beste Avolt aanbiedingen.

De Avolt electronische accessoires online bestellen bij Cramers van Asten

Ook online kunt u alle artikelen van Avolt bekijken en bestellen. Dit kan via onze webshop online. Het plaatsen van een bestelling online is bij Cramers van Asten eenvoudig.