Bronx

Geen producten gevonden...

Bronx

Bronx is een schoenenmerk voor dames, van Nederlandse afkomst. Het modemerk Bronx bestaat al heel lang: sinds 1886! Hiermee is de familie Dijkmans ook al jaren een begrip binnen de mode- en schoenenindustrie. Het begon eens met een schoenenwinkel, terwijl het bedrijf zich nu vooral met de productie van damesschoenen bezighoudt. Collecties zijn telkens wel altijd herkenbaar. Dat komt voornamelijk door de toevoeging van een persoonlijke tintje in het ontwerp. Bronx is gericht op de moderne en modebewuste vrouw van vandaag de dag. De vrouw die elke dag in beweging is en voor ieder moment het juiste paar Bronx schoenen uit de kast trekt!

De Bronx damesschoenencollectie bij Cramers van Asten

U kunt terecht bij ons voor damesschoenen van het mooie merk Bronx. Bij Cramers van Asten vind u Bronx damessneakers, Bronx damesboots, Bronx dameslaarzen, Bronx damesslippers en Bronx damessandalen. Bronx damesschoenen herken je altijd aan een aantal vrouwelijke elementen. Binnen de Bronx collectie vind u voor elke gelegenheid wel een paar schoenen: het betreft een assortiment met grote diversiteit. Met een paar Bronx schoenen aan uw voeten heeft u een moderne en modebewuste uitstraling. De Bronx damesschoenen zijn ook altijd eindeloos met uw persoonlijke outfits te combineren. Dat maakt het schoenenmerk Bronx een absolute topper, ook bij Cramers van Asten! Het merk Bronx is trendy en de Bronx schoenencollectie heeft ten allen tijden voor iedere vrouw wel een geschikt paar beschikbaar.

Bronx laarzen voor dames bij Cramers van Asten

Wij hebben nu een herfst- en wintercollectie voor dames van Bronx schoenen bij Cramers van Asten. In deze collectie van Bronx dameslaarzen & damesboots vind u Bronx damesschoenen volgens de laatste trends! Ons favoriete item van Bronx damesboots is absoluut het groovy model. Dit model boot van Bronx komt uit de Bronx biker collectie. Het betreft een échte winterboot van Bronx, die verkrijgbaar is in meerdere kleurvarianten. De Bronx groovy witte leren boot valt wel lekker op en is zeer trendy qua uitstraling. Wat super handig is, is dat deze een rekbare schacht heeft. Dat maakt aan- en uittrekken super gemakkelijk. De Bronx groovy boot maakt een look echt iconisch. Hij zit super comfortabel, wat natuurlijk ook belangrijk is. Ook heeft deze Bronx dameslaars een degelijke zool met profiel. Deze Bronx damesboot is daarmee ook eindeloos te combineren!

Bronx sale items bij Cramers van Asten

Iedere collectie, van elk seizoen, vind u geselecteerde damesitems van Bronx in onze sale. Deze Bronx sale vind u in onze online webshop, evenals in onze fysieke winkel in Weert. Zo kan u kiezen voor onze hulp in de winkel en daar de sale van Bronx items bekijken. Of vanuit thuis (24/7) genieten van de items voor dames in de Bronx sale: ze bekijken en bestellen. Zo kunt u ook voordelig een prachtig Bronx item verkrijgen. Houd dan vooral onze Bronx sale pagina online in de gaten! Alle voordeelartikelen van Bronx vind u daar. Zo blijft u altijd als eerste op de hoogte van de beste aanbiedingen in het aanbod van het merk Bronx damesschoenen.

De schoenencollectie van Bronx online bestellen bij Cramers van Asten

Gemakkelijk vanuit thuis uw Bronx schoenen bestellen? Dat kan bij Cramers van Asten! Bekijk en bestel nu alle items in de webshop online.