Cambio

Cambio Pantalon print Wit
Maten
Cambio
Pantalon print Wit
€169,90
Cambio Rubia pantalon Camel
Maten
Cambio
Rubia pantalon Camel
€159,90
Cambio Parla jeans Blauw
Maten
Cambio
Parla jeans Blauw
€159,90
Cambio Pantalon Rubia taupe
Maten
Cambio
Pantalon Rubia taupe
€159,90
Cambio Pantalon Selina zwart
Maten
Cambio
Pantalon Selina zwart
€169,90
Cambio Pantalon Gin zwart
Maten
Cambio
Pantalon Gin zwart
€179,90
Cambio Pantalon 6047 Cognac
Maten
Cambio
Pantalon 6047 Cognac
€169,90
Cambio Pantalon piper
Maten
Cambio
Pantalon piper
€169,90
Cambio Pantalon Ros zwart
Maten
Cambio
Pantalon Ros zwart
€149,90
Cambio Pantalon Rubia zwart
Maten
Cambio
Pantalon Rubia zwart
€159,90
Cambio Pantalon Gia zwart
Maten
Cambio
Pantalon Gia zwart
€159,90
Cambio Pantalon Piera
Maten
Cambio
Pantalon Piera
€169,90

Cambio

Cambio is een bekend broekenmerk dat is opgericht in Duitsland. Cambio staat bekend om het gebruik van luxueuze materialen, kwaliteit en vakmanschap. De collectie bestaat uit spijkerbroeken en pantalons met een perfecte pasvorm. Bij Cramers van Asten vind je een uitgebreide collectie damesbroeken van het merk Cambio. Bekijk de collectie en shop jouw favoriet.

Cambio broeken met de perfecte pasvorm

De jeans en pantalons van Cambio zijn al jaren erg populair bij vrouwen. In de broeken komt het vrouwelijke figuur goed tot zijn recht. Voor elk figuur is er wel een geschikte Cambio broek. Door de hoge kwaliteit gaan de broeken jaren mee. 

Verschillende modellen Cambio broeken

De collectie van Cambio heeft elk seizoen nieuwe broeken. De modellen die terugkeren in de collectie zijn Parla, Ros, Parlina, Liu, Posh en Renira. Het model Parla is samen met Renira het meest geliefd. De modellen verschillen van pasvorm, zo is de Parla een skinny model. De modellen Ros, Parlina en Posh hebben juist een rechter model. De Liu valt qua model tussen de Parla en de bovengenoemde pantalons in. 

Cambio broeken in verschillende kleuren, patronen en prints

De broeken verschillen niet alleen in model maar ook in uiterlijk. Cambio heeft niet alleen broeken in neutrale kleuren zoals beige, zwart en wit maar ook in (fel) roze en lichtblauw. De pantalons zijn ook verkrijgbaar met verschillende prints zoals slangenprint en zebraprint.

Shop Cambio broeken bij Cramers van Asten

Cambio heeft dus veel verschillende soorten modellen en stijlen broeken. Hierdoor zijn de broeken zowel geschikt voor de jonge fashionista als de stijlvolle vrouw. In onze webshop vind je een uitgebreide collectie spijkerbroeken en pantalons van het merk Cambio. Shop nu jouw favoriete broek op onze website.