Cambio

Cambio Jeans Oranje
Maten
Cambio
Jeans Oranje
€149,90
Cambio Pantalon Kaia Groen
Maten
Cambio
Pantalon Kaia Groen
€199,90
Cambio Jeans Short Pina Blauw
Maten
Cambio
Jeans Short Pina Blauw
€159,90
Cambio Pantalon Krystal Bruin
Maten
Cambio
Pantalon Krystal Bruin
€159,90
Cambio Pantalon Pina Wit met Print
Maten
Cambio Pantalon Kaia Ecru
Maten
Cambio
Pantalon Kaia Ecru
€199,90
Cambio Pantalon Krystal Zand
Maten
Cambio
Pantalon Krystal Zand
€159,90
Cambio Pantalon Jorden Grijs
Maten
Cambio
Pantalon Jorden Grijs
€189,90
Cambio Pantalon Ros Beige
Maten
Cambio
Pantalon Ros Beige
€149,90
Cambio Short Jeans Piper Blauw
Maten
Cambio Pantalon Stella Camel
Maten
Cambio
Pantalon Stella Camel
€129,90
Cambio Pantalon Clair Zwart gestreept
Maten

Cambio

Cambio is een bekend broekenmerk dat is opgericht in Roßbach, Duitsland. De collectie bestaat uit jeans en pantalons met een perfecte pasvorm. Bij Cramers van Asten vind je een uitgebreide collectie damesbroeken van het merk Cambio. Bekijk de collectie en shop jouw favoriete broeken.

Cambio gebruikt duurzaam denim

Cambio staat bekend om het gebruik van luxueuze materialen, kwaliteit en vakmanschap. Er wordt gebruik gemaakt van duurzaam denim met de nieuwste technologieën en ecologisch gecertificeerde oplossingen.

Populaire broeken voor elk seizoen

De broeken zijn al jaren erg populair met name door de goede pasvorm. De collectie is verdeeld in drie segmenten, naast de luxe pantalons bestaat de collectie uit spijkerbroeken en sportieve broeken. De collectie bestaat uit meerdere modellen, deze verschillen in pasvorm. De pantalons zijn verkrijgbaar van skinny tot recht. De spijkerbroeken zijn verkrijgbaar in skinny jeans, flaired jeans en wijde spijkerbroeken. De meest populaire broek is de Parla. Het model Parla is een spijkerbroek met een skinny pasvorm. 

Shop Cambio broeken bij Cramers van Asten

Cambio heeft dus veel verschillende soorten modellen en stijlen broeken. Hierdoor zijn de broeken zowel geschikt voor de jonge fashionista als de stijlvolle vrouw. In onze webshop vind je een uitgebreide collectie spijkerbroeken en pantalons van het merk Cambio. Shop nu jouw favoriete broek op onze website.

Cambio sale

Naast de nieuwe collectie van Cambio vind je bij ons ook vaak items in de sale. Dit zijn vaak modellen van de oude collectie die niet meer terug in ons assortiment komen. Voor alle sale items geldt op = op dus wees er snel bij!