Corneliani

-20%
Corneliani Jas suede
Maten
Corneliani
Jas suede
€629,00
€503,20

Corneliani

Bij Cramers van Asten vind je overhemden, colberts en jassen van het Italiaanse merk Corneliani. Bekijk hier de uitgebreide collectie van Corneliani en shop jouw favoriete items.

De geschiedenis van Corneliani

Het merk werd in 1930 opgericht door Alfredo Corneliani in het Italiaanse Mantova. In het begin specialiseerde het bedrijf zich in regenjassen. Door het uitbreken van de tweede wereldoorlog werd de productie tijdelijk stopgezet. In 1958 leek het er even op dat het bedrijf zijn deuren zou moeten sluiten doordat de Italiaanse textielindustrie nog steeds de gevolgen van de oorlog voelde. Maar de zoons van Alfredo Corneliani, Claudio en Carlalberto besloten het bedrijf verder uit te breiden. Door gedreven en vasthoudend te werken groeide het bedrijf. Corneliani ontwikkelde een unieke stijl die synoniem staat voor een goede smaak, verfijning en kwaliteit. 

Corneliani colberts van hoge kwaliteit

Corneliani laat Savoir-Faire floreren. Het merk is altijd trouw gebleven aan zichzelf en aan zijn oorsprong. De productie van de colberts bestaat uit traditionele methodes gecombineerd met technologie. Voor elk jasje zijn 160 stappen nodig, onder andere 548 handmatige steken. De colberts zijn van hoge kwaliteit dit komt mede door de 6 kwaliteitschecks.

Corneliani volgt geen trends 

Corneliani werkt al meer dan 80 jaar onvermoeibaar en legt alles in detail. Alleen zo kon het een reis zonder einde plannen. Het merk heeft nooit de trends gevolgd hierdoor zijn alle kledingstukken elegant en tijdloos. 

Het ID Concept van Corneliani

Corneliani staat bekend om zijn made-to-measure concept. De klant kan het gewenste kledingstuk op maat laten maken, niet alleen qua afmetingen maar ook de stof, kleur en afwerking kunnen gekozen worden. Omdat dit concept niet voor iedereen is weggelegd is het ID concept ontstaan. De colberts en jassen bevatten een apart borst gedeelte waardoor deze geheel aan te passen is aan jouw stijl en pasvorm.

Bestel Corneliani online bij Cramers van Asten

Bij Cramers van Asten shop je de mooiste heren overhemden en colberts van Corneliani online in onze shop. De collectie is ook verkrijgbaar in onze winkel in Weert. In onze winkel kunnen wij ook uw colbert speciaal voor jou op maat laten maken

Corneliani sale

Naast de nieuwe collectie vind je bij ons ook vaak items van Corneliani in de sale. Dit zijn vaak items van de oude collectie die niet meer terug in ons assortiment komen. Voor alle sale items geldt op = op dus wees er snel bij!