Desoto

Desoto Blouse Zwart
Maten
Desoto
Blouse Zwart
€109,00
Desoto Pia Blouse Ecru
Maten
Desoto
Pia Blouse Ecru
€89,95
Desoto Emilia Blouse Zwart
Maten
Desoto
Emilia Blouse Zwart
€89,95
Desoto Pia Blouse Bruin
Maten
Desoto
Pia Blouse Bruin
€109,00
Desoto Fay Blouse Zwart
Maten
Desoto
Fay Blouse Zwart
€99,00
Desoto Pia Blouse Beige
Maten
Desoto
Pia Blouse Beige
€109,00
Desoto Pia Blouse Blauw
Maten
Desoto
Pia Blouse Blauw
€109,00
Desoto Kent Overhemd Kobaltblauw
Maten
Desoto Overhemd Groen
Maten
Desoto
Overhemd Groen
€89,95
Desoto Overhemd Bruin
Maten
Desoto
Overhemd Bruin
€89,95
Desoto Overhemd Navy Blue
Maten
Desoto
Overhemd Navy Blue
€89,95
Desoto Overhemd korte mouwen Wit
Maten

Desoto

Bij Cramers van Asten vind je de mooiste kleding van Desoto. Het merk is vooral bekend door zijn Jersey shirts en blouses. De Jersey shirts zijn van hoge kwaliteit, comfortabel en nauwsluitend. Het grootste voordeel is dat je ze niet hoeft te strijken. Door de hoge elasticiteit en unieke snit zijn de shirts heerlijk flexibel. Een Desoto overhemd heeft altijd een optimale pasvorm waardoor hij geschikt is voor ieder lichaamstype. Bekijk nu onze gehele collectie in onze webshop.

Desoto; Duurzame kleding gemaakt in Europa

Desoto staat bekend om zijn Italiaanse ontwerpen met trendy exclusieve en minimale prints. Er wordt veel waarde gehecht aan duurzaamheid en kwaliteit bij de productie van de kleding. Zo wordt er een duurzaam geproduceerde, Oeko-Tex® gecertificeerd en chemicaliën vrije stof uit Duitsland gebruikt. De kleding wordt vervaardigt in Macedonië waardoor alles gemaakt wordt en afkomstig is uit Europa.

Desoto; 100% strijkvrije overhemden

In tegenstelling tot veel andere merken wordt de Jersey stof niet geweven, maar gebreid, dit onderscheidt het merk van andere merken. De overhemden geven een optimale bewegingsvrijheid en zijn 100% strijkvrij.

Online Desoto bestellen bij Cramers van Asten

Cramers van Asten heeft zowel herenkleding als dameskleding van Desoto. Bekijk ons aanbod en shop jouw favoriete items in onze webshop!

Desoto sale

Naast de nieuwe collectie vind je bij ons ook vaak items van Desoto in de sale. Dit zijn vaak items van de oude collectie die niet meer terug in ons assortiment komen. Voor alle sale items geldt op = op dus wees er snel bij!