Dsquared2 Kids

Geen producten gevonden...

Dsquared2 Kids

Bij Cramers van Asten vind je kids T-shirts, zwembroeken, en accessoires van het Italiaans/Canadees merk Dsquared2 Kids. De collectie bestaat uit T-shirts, onderbroeken, zwembroeken, handdoeken van uitstekende Italiaanse kwaliteit. Dsquared2's filosofie is een edgy mix van Canadese iconografie, verfijnde Italiaanse kleermakerij en speelse sensualiteit. De collecties zijn een naadloze samensmelting van contrasten: sportief en glamoureus, laidback en extravagant, mannelijk en vrouwelijk, het creëren van een onderscheidend concept van alternatieve luxe.

Geschiedenis van Dsquared2

DSQUARED2 is een label van de broers Dean en Dan Caten. De twee broers zijn geboren in het Canadese Willowdale. Het Canadese duo verhuisde naar Italië met hun zinnen gezet op hun merk. Na samen gewerkt te hebben met enkele Italiaanse gevierde modehuizen, presenteerde het duo in 1995 hun eerste mannencollectie onder het label Dsquared2.

Kleding van Dsquared2 Kids

De kledingstukken van het merk Dsquared2 Kids zorgen ervoor dat je er modieus uitziet. Het hoge fashionable gehalte dat het merk uitstraalt zorgt ervoor dat je gezien wordt. Of je nu ervoor kiest om heen T-shirt te dragen van het merk, een jas, een trui of een broek. Alles wat je van het merk zult dragen, zal opgemerkt worden. De Italiaanse kwaliteit zorgt ervoor dat de kleding keer op keer gedragen kan worden.

Accessoires van Dsquared2 Kids

Door het brede assortiment van het merk Dsquared2 kun je de outfit helemaal compleet maken. Maak je outfit helemaal af met een Dsquared2 kids muts in de winter, een Dsquared2 kids pet, of een Dsquared2 kids rugzak.

Shop Dsquared2 Kids bij Cramers van Asten

Dsquared2 heeft dus veel verschillende soorten stijlen en kledingstukken. Hierdoor is het goed te combineren. Van top tot teen kun je gekleed gaan in Dsquared2. Shop nu jouw favoriete Dsquared2 op onze website. Wij begrijpen dat je de kleding het liefst eerst aan wil passen zodat je kunt zien welke kleren bij jouw stijl passen. Daarom verkopen wij de gehele Dsquared2 collectie ook in onze fysieke winkel in Weert.

Dsquared2 Kids sale

Naast de nieuwste collectie van Dsquared2 Kids vind je bij ons ook vaak items in de sale. Dit zijn vaak modellen van de oude collectie die niet meer terug in ons assortiment komen. Voor alle sale items geldt op = op dus wees er snel bij!