Eton

Eton Contemporary fit shirt Blauw
Maten
Eton Contemporary fit shirt Wit
Maten
Eton Slim fit shirt Blauw
Maten
Eton
Slim fit shirt Blauw
€159,00
Eton Stropdas zijde bruin
Maten
Eton
Stropdas zijde bruin
€89,00
Eton Slim fit shirt Bruin
Maten
Eton
Slim fit shirt Bruin
€159,00
Eton Slim fit shirt Groen
Maten
Eton
Slim fit shirt Groen
€159,00
Eton Slim fit shirt Blauw
Maten
Eton
Slim fit shirt Blauw
€179,00
Eton Shawl brick rood
Maten
Eton
Shawl brick rood
€139,00
Eton Shawl bordeaux rood
Maten
Eton
Shawl bordeaux rood
€139,00
Eton Shawl multi color Bruin
Maten
Eton
Shawl multi color Bruin
€65,00
Eton Shawl bruin
Maten
Eton
Shawl bruin
€139,00

Eton

Bij Cramers van Asten vind je de mooiste overhemden van Eton. Het merk staat bekend om zijn hoge kwaliteit. De overhemden zijn erg populair en gaan jaren mee. Bekijk nu onze gehele collectie Eton overhemden in onze webshop.

Eton; toonaangevend merk uit Zweden

Eton is een toonaangevend Zweeds merk. Het merk is opgericht in 1928 en ontleend zijn naam aan het Engelse Eton College. Eton staat bekend om zijn overhemden. Het merk streeft ernaar om duurzame kleding te produceren en tegelijkertijd de negatieve sociale en milieu impact te minimaliseren. Om dit te realiseren worden hoogwaardige katoenvezels gebruikt die een unieke afwerking creëren. 

Eton overhemden voor elk lichaamstype

Elk overhemd van Eton bestaat uit 45 verschillende delen en is met 12.000 steken genaaid. Omdat elk mannenlichaam verschillend is heeft Eton verschillende modellen. Er is hierdoor altijd wel een overhemd dat jou perfect past. Wil je een overhemd dat erg getailleerd is kies dan voor de Eton Super Slim Fit, zeer sterk getailleerd, of de Slim Fit, sterk getailleerd. Meet behoefte aan een licht getailleerd overhemd? Dan is de Contemporary Fit perfect. De Classic Fit heeft een rechte pasvorm, perfect voor de man die een overhemd wil dat niet getailleerd is.

Eton overhemden voor elke gelegenheid

De zakelijke overhemden zijn beschikbaar in de kleuren wit, lichtblauw, navy blauw donkerblauw, groen, bruin en zwart. Naast de verschillende kleuren hebben sommige overhemden een ruit design, een streep design of een print. Naast de nette zakelijke overhemden met wide spread kraag vind je in de collectie ook overhemden met een kent kraag. Deze overhemden zijn uitermate geschikt voor een smart casual look omdat ze niet met een stropdas gedragen hoeven te worden.

Shop Eton bij Cramers van Asten

Naast de vele overhemden vind je bij Cramers van Asten ook sjaals en stropdassen van Eton. De sjaals zijn perfect voor de koudere dagen. Een stropdas maakt je zakelijke outfit helemaal af. Shop nu de gehele collectie van Eton in onze webshop.