Goldbergh

Goldbergh Meadow Sweater Zwart
Maten
Goldbergh
Meadow Sweater Zwart
€179,00
-30%
Goldbergh Chandra Top Wit
Maten
Goldbergh
Chandra Top Wit
€129,00
€90,30
-30%
Goldbergh Elois Sport BH Wit
Maten
Goldbergh
Elois Sport BH Wit
€99,00
€69,30
-30%
Goldbergh Freya Legging Zwart
Maten
Goldbergh
Freya Legging Zwart
€139,00
€97,30
-30%
Goldbergh Devi Jack Zwart
Maten
Goldbergh
Devi Jack Zwart
€189,00
€132,30
-30%
Goldbergh Terra Legging Zwart
Maten
Goldbergh
Terra Legging Zwart
€139,00
€97,30
-30%
Goldbergh Zandra Legging Zwart
Maten
Goldbergh
Zandra Legging Zwart
€129,00
€90,30
-30%
Goldbergh Krissy Hoed Wit
Maten
Goldbergh
Krissy Hoed Wit
€49,95
€34,96
-30%
Goldbergh Juniper Tas Zwart
Maten
Goldbergh
Juniper Tas Zwart
€59,95
€41,96
-30%
Goldbergh Destiny Top Zwart
Maten
Goldbergh
Destiny Top Zwart
€129,00
€90,30
-30%
Goldbergh Clio Top Zwart
Maten
Goldbergh
Clio Top Zwart
€129,00
€90,30
-30%
Goldbergh Logo Legging Zwart
Maten
Goldbergh
Logo Legging Zwart
€119,00
€83,30

Goldbergh

Bij Cramers van Asten vind je de hele dames T-shirts, broeken, shorts, sweaters, hoodies en tassen van het Nederlandse merk Goldbergh. Het merk is de ideale mix tussen sportiviteit, fashion en vrouwelijkheid. Dit zorgt ervoor dat de kleding de aandacht trekt bij iedereen die het aantrekt. De collectie van het Nederlandse label is te koop in onze webshop en ook in onze fysieke winkel in Weert.

Geschiedenis van Goldbergh

Het Nederlandse label is opgericht door Lieke van den Berg en Sandra Peel in 2009. Goldbergh staat voor luxe, kwaliteit en zelfvertrouwen. Het label heeft een kenmerkende stijl die uitgesproken vrouwelijk met een klassiek silhouet en verrassende, hoofd-draaiende mode-elementen toont. Met de focus op mode, plezier en de perfect passende sport- en skikleding, is Goldbergh een onmiddellijk succes op de piste en op de catwalk.

Goldbergh integreert mode in sportkleding en neemt vrouwen in stijl mee de berg op of de stad in. De collectie is ontworpen om vrouwen de vrijheid te geven zich zelfverzekerd te bewegen, of ze nu nieuwe hoogten veroveren in de sneeuw of hun grenzen verleggen in de sportschool.

Broeken van Goldbergh

De broeken van Goldbergh zijn de perfecte mix van comfortabel en sportief. Of je de broeken nu gebruikt om je grenzen te verleggen in de sportschool, of lekker comfortabel op de bank wilt liggen, met de broeken van Goldbergh zie je er altijd op je beste uit. De ademende stof zorgt ervoor dat je het niet te warm krijgt, en tegelijkertijd dat je het niet ijskoud krijgt.  Door de hoge kwaliteit stof, gaan de broeken jarenlang mee.

Sweaters van Goldbergh

Net zoals de broeken van het label, zijn de sweaters van Goldbergh de ideale mix van sportiviteit en comfort. De gewaagde designs laten zien dat jij niet bang bent om gezien te worden. Het is een statement waar jij je comfortabel in voelt.

Shop Goldbergh bij Cramers van Asten.

Goldbergh heeft dus veel verschillende soorten stijlen en kledingstukken. Hierdoor is het goed te combineren. Van top tot teen kun je gekleed gaan in Goldbergh. Shop nu jouw favoriete Dsquared2 op onze website. Wij begrijpen dat je de kleding het liefst eerst aan wil passen zodat je kunt zien welke kleren bij jouw stijl passen. Daarom verkopen wij de gehele Goldbergh collectie ook in onze fysieke winkel in Weert.

Goldbergh sale

Naast de nieuwste collectie van Goldbergh vind je bij ons ook vaak items in de sale. Dit zijn vaak modellen van de oude collectie die niet meer terug in ons assortiment komen. Voor alle sale items geldt op = op dus wees er snel bij!