Krakatau

Krakatau Planck Liner 2 in 1 Parka Beige
Maten
Krakatau Planck Liner 2 in 1 Parka Zwart
Maten
Krakatau Planck Liner 2 in 1 Parka Groen
Maten
Krakatau Planck Liner 2 in 1 Parka Blauw
Maten
-50%
Krakatau Kuiper Jas Groen
Maten
Krakatau
Kuiper Jas Groen
€169,95
€84,97
-50%
Krakatau Kuiper Jas Zand
Maten
Krakatau
Kuiper Jas Zand
€169,95
€84,97
-50%
Krakatau Apex Jas Groen
Maten
Krakatau
Apex Jas Groen
€199,95
€99,97
-50%
Krakatau DSUP Parka Lichtgroen
Maten
Krakatau
DSUP Parka Lichtgroen
€369,95
€184,97
-50%
Krakatau Weryk Jacket Donkergroen
Maten
Krakatau
Weryk Jacket Donkergroen
€399,95
€199,97
-50%
Krakatau DSUP Parka Groen
Maten
Krakatau
DSUP Parka Groen
€369,95
€184,97

Krakatau

Bij Cramers van asten vind je een uitgebreide collectie jassen van het merk Krakatau, zowel voor dames als heren. Krakatau staat bekend om haar unieke en bijzondere design. Bekijk de hele collectie in onze webshop.

Krakatau; het Russische streetwear merk

Krakatau is een Russisch merk dat in 1999 in Sint Petersburg is opgericht. Krakatau is opgericht met het idee om mensen te beschermen tegen de kou. Het merk staat bekend om de combinatie van streetwear en urban techwear in de jassen.

De naam is afgeleid van de Krakatau vulkaan in Indonesië. Alexi, de designer en oprichter van het merk, had de naam al bedacht voordat hij er werk van besloot te maken. Hij werd geïnspireerd door de klank en het idee om het kleinste merk ooit te hebben en het naar de grootste vulkaan ooit te vernoemen. Daarnaast paste de naam perfect doordat het alles omvattend was. Vuur energie, vernietiging en bescherming, het was de perfecte match.

Krakatau jas; warm en comfortabel

De jassen worden gemaakt met een mix van nylon en polyester. Hierdoor zijn de jassen warm maar niet zwaar. De waterdichte jassen, die van technische stoffen gemaakt zijn hebben een ecologisch geproduceerde, ademde en isolerende voering. Ook hebben ze een grote capuchon en een zoom die door middel van elastiek versteld kan worden. 

Bestel Krakatau jassen bij Cramers van Asten

Een jas van Krakatau is onmisbaar tijdens de wintermaanden. Bestel jouw dames of heren jas in onze webshop of kom langs in onze winkel.

Krakatau sale

Naast de nieuwe collectie vind je bij ons ook vaak items van Krakatau in de sale. Dit zijn vaak items van de oude collectie die niet meer terug in ons assortiment komen. Voor alle sale items geldt op = op dus wees er snel bij!