Lacoste

-20%
Lacoste 3-Pack Boxershorts Zwart
Maten
Lacoste
3-Pack Boxershorts Zwart
€42,00
€33,60
-20%
Lacoste 3-Pack Boxershorts Grijs
Maten
Lacoste
3-Pack Boxershorts Grijs
€47,00
€37,60
-20%
Lacoste 3-Pack Boxershorts Zwart
Maten
Lacoste
3-Pack Boxershorts Zwart
€42,00
€33,60
-20%
Lacoste 3-Pack Boxershorts Donkerblauw
Maten
Lacoste
3-Pack Boxershorts Donkerblauw
€42,00
€33,60
-20%
Lacoste 5-Pack Boxershorts Grijs
Maten
Lacoste
5-Pack Boxershorts Grijs
€60,00
€48,00
-20%
Lacoste Boxershorts Zwart
Maten
Lacoste
Boxershorts Zwart
€59,00
€47,20
-20%
Lacoste 3 pack Boxershorts Donkerblauw
Maten
Lacoste
3 pack Boxershorts Donkerblauw
€45,00
€36,00
-20%
Lacoste 3x Boxershorts Zwart
Maten
Lacoste
3x Boxershorts Zwart
€40,00
€32,00
-20%
Lacoste 3 Pack Boxershorts Zwart
Maten
Lacoste
3 Pack Boxershorts Zwart
€47,00
€37,60
-50%
Lacoste Polo Mint Groen
Maten
Lacoste
Polo Mint Groen
€95,00
€47,50

Lacoste

Bij Cramers van Asten vind je de herencollectie van het legendarische Franse merk Lacoste. De collectie van Lacoste is een breed aanbod van polo’s, hoodies, broeken en truien. Lacoste staat bekend om hoogwaardige kwaliteit, het maatschappelijk verantwoordelijk winnen van de garen en natuurlijk de legendarische krokodil van het merk. Het is dan ook niet gek dat het merk de ideale combinatie is van elegantie en stijl. Bekijk de hele collectie van Lacoste in onze webshop en kies jouw favoriet.

Geschiedenis van Lacoste

Het verhaal van René Lacoste is geschreven vanuit uitdagende traditie. In 1933 bracht hij een revolutie op de tennisbanen in de vorm van een flexibel, lichtgewicht poloshirt van "petit piqué" katoen, dat in het gezicht vloog van de gewone shirts die tennissers worden opgelegd. In 1933 richtte hij samen met André Gillier Lacoste op, het eerste merk dat een logo op zijn kleding plaatste.

In de jaren ’50 begon Lacoste met de verkoop in Noord-Amerika. Sindsdien is Lacoste niet meer weg te slaan, zowel op de tennisbanen als in de modewereld.

Polo’s van Lacoste

De klassieke polo’s van Lacoste zijn niet weg te denken uit het hedendaags modebeeld. Het heeft zijn weg gevonden van de tennisbanen tot de hedendaagse mode icoon. Het iconische model is de perfecte middenweg tussen casual chic en fashion. Door het gebruik van de kenmerkende petit piqué van katoen ben je gegarandeerd van draagcomfort en elegantie. Zowel on als off court.

Kleding van Lacoste

Naast de legendarische polo’s van Lacoste, vind je bij Cramers van Asten ook hoodies, broeken en truien. Alle producten van Lacoste zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die garanderen dat de kleding jou past, keer op keer. Of je nu kiest voor een hoodie, een broek of een trui, bij Cramers van Asten kun je terecht om jouw sportieve look af te maken.

Shop Lacoste bij Cramers van Asten

Shop nu jouw favoriete Lacoste op onze website. Wij begrijpen dat je de kleding het liefst eerst aan wil passen zodat je kunt zien welke kleren bij jouw stijl passen. Daarom verkopen wij de gehele Lacoste collectie ook in onze fysieke winkel in Weert.

Lacoste sale

Naast de nieuwste collectie van Lacoste vind je bij ons ook vaak items in de sale. Dit zijn vaak modellen van de oude collectie die niet meer terug in ons assortiment komen. Voor alle sale items geldt op = op dus wees er snel bij!