Marc Cain

Marc Cain Rok van zomers tricot
Maten
Marc Cain
Rok van zomers tricot
€199,90
Marc Cain soepel blouseshirt Groen
Maten
Marc Cain
soepel blouseshirt Groen
€129,90
Marc Cain Topje Ecru
Maten
Marc Cain
Topje Ecru
€39,95
Marc Cain Pantalon met `Lemonade`-print
Maten
Marc Cain jumpsuit 624 Taupe
Maten
Marc Cain
jumpsuit 624 Taupe
€399,00
Marc Cain T-shirt Wit
Maten
Marc Cain
T-shirt Wit
€119,90
Marc Cain Jurk met sportieve look
Maten
Marc Cain
Jurk met sportieve look
€299,00
Marc Cain Topje Blauw
Maten
Marc Cain
Topje Blauw
€39,95
Marc Cain Sjaal van zijde Groen
Maten
Marc Cain
Sjaal van zijde Groen
€149,90
Marc Cain Jurk met plooien groen
Maten
Marc Cain
Jurk met plooien groen
€249,00
Marc Cain Pantalon met citroenprint
Maten
Marc Cain
Pantalon met citroenprint
€249,00
Marc Cain Jack Neon Lime
Maten
Marc Cain
Jack Neon Lime
€329,00

Marc Cain

Bij Cramers van Asten vind je een uitgebreide collectie kleding van het toonaangevende merk Marc Cain. Of je nu op zoek bent naar een jurk, blouse of broek, een kledingstuk van Marc Cain is altijd van de beste kwaliteit. Laat je inspireren door de collectie van Marc Cain in onze webshop.

Het begin van Marc Cain

Het Duitse merk Marc Cain is in 1973 opgericht in Duitsland door Helmut Schlotterer. Zijn vader had een klein breibedrijf, maar Helmut wist zeker dat hij niet in dat bedrijf wilde werken. Hij ging naar de universiteit om architectuur te studeren, al snel werd de druk van de opleiding te veel en koos Helmut ervoor om engineering te gaan studeren. Toen het bedrijf van zijn vader failliet ging keerde hij terug naar huis om de machines en werknemers te redden. Omdat er in Duitsland geen steun was voor zijn bedrijfsplannen begon hij in Italië. Eerst werd alleen knitwear geproduceerd, in de jaren 80 veranderde dit in. De eerste winkel werd in 1986 geopend. Schlotterer bouwde vanaf het begin een indrukwekkend mode-imperium op met de nadruk op premium kwaliteit, innovatieve praktijken en een design. 

Marc Cain staat vooral bekend om zijn kwaliteit

Het merk investeert veel tijd in technologie, je kunt een t-shirt 100 keer wassen zonder dat het veranderd. De nieuwste technologie is de 3D-breitechnologie, deze komt terug in de Knit & Wear 100% made in Germany producten. De gebreide vesten en rokken worden geheel zonder naden gebreid. 

Shop Marc Cain dameskleding bij Cramers van Asten

De kleding van Marc Cain is geschikt om in elk seizoen te dragen. Door de hoge kwaliteit kun je jaren genieten van de elegante tijdloze kleding  Shop nu de volledige collectie op onze website.

Marc Cain sale

Naast de nieuwe collectie vind je bij ons ook vaak items van Marc Cain in de sale. Dit zijn vaak items van de oude collectie die niet meer terug in ons assortiment komen. Voor alle sale items geldt op = op dus wees er snel bij!