Marella

Geen producten gevonden...

Marella

Bij Cramers van Asten vind je de mooiste kleding van Marella. Het Italiaanse merk heeft zich in de ruim 40 actieve jaren ontwikkeld als zeer professioneel bedrijf op basis van de cultuur van het product. Marella hanteert altijd een goede prijs-kwaliteitsverhouding voor zijn klanten. 

De geschiedenis van Marella

Wat in 1976 begon als een collectie groeide in 1988 uit tot een onafhankelijk bedrijf.

Marella is een bedrijf van de Max Mara Fashion Group. De kleding staat vooral bekend om de luxe stoffen en de perfecte afwerking. 

Marella; Nieuwe trends gecombineerd met Italiaanse stijl

Het Italiaanse kleding- en accessoire merk Marella ontwerpt vrouwelijke, eigentijdse en modieuze mode die geschikt is voor alle gelegenheden. Marella combineert nieuwe trends met Italiaanse stijl. Het merk is altijd op zoek naar innovatieve manieren om de dynamische en moderne vrouwen die zichzelf leuk willen vinden en graag gezien willen worden tegemoet te komen. De items van Marella worden ontworpen met deze stijlbewuste en dynamische vrouwen in gedachten. De collectie van Marella biedt een breed scala aan jassen, jurken, schoenen, handtassen en nog veel meer.

Online Marella bestellen bij Cramers van Asten

Cramers van Asten heeft een uitgebreide collectie dameskleding van Marella. Naast kleding hebben we ook schoenen en tassen van het Italiaanse merk. Bekijk ons aanbod en shop jouw favoriete Marella jurk of andere items in onze webshop!

Marella sale

Naast de nieuwe collectie vind je bij ons ook vaak items van Marella in de sale. Dit zijn vaak items van de oude collectie die niet meer terug in ons assortiment komen. Voor alle sale items geldt op = op, dus wees er snel bij!