Moose Knuckles

Moose Knuckles Moose Knuckles Bodywarmer Donkerblauw
Maten
Moose Knuckles Saint Ulric Jas Zwart
Maten
Moose Knuckles
Saint Ulric Jas Zwart
€1.090,00
Moose Knuckles Jas Zwart
Maten
Moose Knuckles
Jas Zwart
€1.090,00
Moose Knuckles Dugald Jas Zwart
Maten
Moose Knuckles
Dugald Jas Zwart
€795,00
Moose Knuckles Watershed Parka Jas Zwart
Maten
Moose Knuckles
Watershed Parka Jas Zwart
€1.419,00
Moose Knuckles Moose Knuckles Bodywarmer Donkerblauw
Maten
Moose Knuckles Cloud Jas Zwart
Maten
Moose Knuckles
Cloud Jas Zwart
€925,00
Moose Knuckles Jocada Parka Jas Zwart
Maten
Moose Knuckles
Jocada Parka Jas Zwart
€975,00
Moose Knuckles Valleyfield Jas Zwart
Maten
Moose Knuckles
Valleyfield Jas Zwart
€1.075,00
Moose Knuckles Grand Metis Jas Zwart
Maten
Moose Knuckles
Grand Metis Jas Zwart
€1.419,00
Moose Knuckles Jocada Parka Jas Donkerblauw
Maten
Moose Knuckles
Jocada Parka Jas Donkerblauw
€975,00
Moose Knuckles Sainte Flavie Jas Zwart
Maten
Moose Knuckles
Sainte Flavie Jas Zwart
€1.319,00

Moose Knuckles

Bij Cramers van Asten vind je dames en herenjassen van het Canadese merk Moose Knuckles. De gewatteerde jassen en parka’s zijn stijlvol en functioneel. Bekijk alle Moose Knuckles jassen in onze webshop.

De geschiedenis van Moose Knuckles

De Moose Knuckles familie beschermt Canadezen sinds 1921 tegen de kou. Het merk werd in 2009 opgericht met de overtuiging om de slankste, zwaarste en meest luxueuze sportkleding ter wereld te maken. Moose Knuckles Canada staat voor onberispelijk maatwerk, ethisch geproduceerde materialen en premium hardware. Inmiddels is het een wereldwijd bekend kledingmerk.

Moose Knuckles jassen zijn van alle gemakken voorzien

Elke jas heeft een 4 lagen constructie die je beschermt tegen de wind en regen, ook voorkomen deze lagen het verlies van dons en veren. De schouders en bovenarmen zijn speciaal gemaakt om warmte af te stoten zonder dat je het koud krijgt. 

De capuchon heeft een kraag met echt of nep bont die met de hand op de jas genaaid is. Het bont van de meeste jassen is van saga-gecertificeerd Blue Fox en Frost Fox bont. Saga heeft de hoogste standaarden in de wereld op het gebied ethisch en duurzaam bont.

De zakken van de jas zijn zacht en beschermend, ideaal dus om je spullen in te bewaren of je handen in op te warmen. Heb je liever je spullen nog beter opgeborgen, dan kun je gebruik maken van de zak aan de binnenkant van de jas. 

Koop jouw nieuwe jas bij Cramers van Asten

Op onze website vind je meerdere Moose Knuckles jassen. Ga jij voor de iconische fur-trimmed Stirling Parka en de Ballistic Bomber of heb je liever een ander model? Vind jouw nieuwe Moose Knuckles jas in onze webshop. Twijfel je nog welke jas je wilt? Bekijk dan eens onze herenjassen en onze jassen voor dames.

Moose Knuckles sale

Naast de nieuwe collectie vind je bij ons ook vaak items van Moose Knuckles in de sale. Dit zijn vaak items van de oude collectie die niet meer terug in ons assortiment komen. Voor alle sale items geldt op = op dus wees er snel bij!