Mos Mosh

-20%
Mos Mosh Jurk Blauw
Maten
Mos Mosh
Jurk Blauw
€199,00
€159,20
Mos Mosh T-Shirt Roze
Maten
Mos Mosh
T-Shirt Roze
€55,00
Mos Mosh T-Shirt Blauw
Maten
Mos Mosh
T-Shirt Blauw
€55,00
-20%
Mos Mosh Jeans Wit
Maten
Mos Mosh
Jeans Wit
€109,00
€87,20
Mos Mosh T-Shirt Wit
Maten
Mos Mosh
T-Shirt Wit
€55,00
-30%
Mos Mosh Vest Beige
Maten
Mos Mosh
Vest Beige
€99,00
€69,30
Mos Mosh Short Wit
Maten
Mos Mosh
Short Wit
€89,00
-20%
Mos Mosh T-shirt gestreept Beige
Maten
Mos Mosh
T-shirt gestreept Beige
€69,00
€55,20
-20%
Mos Mosh Blouse Blauw
Maten
Mos Mosh
Blouse Blauw
€119,00
€95,20
-30%
Mos Mosh Pantalon Wit
Maten
Mos Mosh
Pantalon Wit
€119,00
€83,30
-30%
Mos Mosh Blouse Donkerblauw
Maten
Mos Mosh
Blouse Donkerblauw
€109,00
€76,30
-30%
Mos Mosh Blazer Wit
Maten
Mos Mosh
Blazer Wit
€179,00
€125,30

Mos Mosh

Bij Cramers van Asten vind je de mooiste dames kleding van Mos Mosh. Het Deense merk staat vooral bekend om haar ruime collectie jeans, deze zijn van zeer hoge kwaliteit. Mos Mosh heeft de leukste broeken in allerlei stijlen, maten en soorten. Daarnaast staat het merk ook bekend om zijn subtiele tops, ruwe jasjes en fijne lederen producten. 

Mos Mosh; Het jeans en broekenlabel

In 2010 werd het merk Mos Mosh opgericht. Het Deense merk werd opgericht als jeans- en broekenlabel, hierbij stond het gebruik van hoogwaardige stoffen en een mooie fit centraal.  De pasvorm en de liefde voor de dingen die het merk maakt, zorgt ervoor dat Mos Mosh een uniek merk is. Zij geloven erin dat het belangrijk is om je hart te volgen bij alles wat je doet. Als het gaat om kwaliteit en details, streven zij ernaar om op alle mogelijke manieren de beste te zijn. Het merk wil bekend staan om hun passie voor broeken. Mos Mosh is gebaseerd op bescheiden principes, hierbij gaat het niet alleen om goed vakmanschap, maar ook een eerlijke behandeling voor iedereen die betrokken is bij hun processen met betrekking tot: eerlijkheid, verantwoordelijk, blijvende kwaliteit en duurzaamheid. 

Mos Mosh; goed voor mens en natuur

Mos Mosh heeft eerlijkheid, verantwoordelijk, blijvende kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Liefde voor wat ze doen en het respect voor de mensen die bij hun organisatie betrokken zijn, maakt het merk uniek. De fabrieken liggen ten grondslag aan een ethische gedragscode, dit zorgt voor eerlijke lonen en arbeidsomstandigheden voor iedereen die betrokken is bij de productie van de collecties. Mos Mosh maakt gebruik van hoogwaardige stoffen en vezels, waaronder stoffen die als minder belastend zijn voor het milieu. Het grootste deel van de kleding (89%) wordt geproduceerd in Europa. Dit houdt in dat ze in staat zijn om te voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen en wetten op het gebied van duurzaamheid en ethiek in de productie in vergelijking met conventionele middelen.  Perfecte pasvormen, luxe stoffen en liefde voor de kleine details kenmerkt de kleding van Mos Mosh. 

Online Mos Mosh bestellen bij Cramers van Asten

Cramers van Asten heeft een uitgebreide collectie van Mos Mosh. Bekijk ons aanbod en shop jouw favoriete Mos Mosh jeans, spijkerbroek of een van de andere items in onze webshop.

Mos Mosh sale

Naast de nieuwe collectie vind je bij ons ook vaak artikelen van Mos Mosh in de sale. Dit zijn vaak items van de oude collectie die niet meer terug in ons assortiment komen. Voor alle sale items geldt op = op, dus wees er snel bij!