Mos Mosh

Mos Mosh Jeans Ecru 432
Maten
Mos Mosh
Jeans Ecru 432
€139,00
Mos Mosh Jeans blauw 401
Maten
Mos Mosh
Jeans blauw 401
€139,00
Mos Mosh Gabbi Monella Pant Beige 615
Maten
Mos Mosh Sumner Cream Jeans Ecru 180
Maten
Mos Mosh Kay t-shirt Koraal Roze
Maten
Mos Mosh
Kay t-shirt Koraal Roze
€55,00
Mos Mosh Arden t-shirt Ecru
Maten
Mos Mosh
Arden t-shirt Ecru
€55,00
Mos Mosh Renate flower 526 blouse Blauw
Maten
Mos Mosh Renate stencil jurk 526 blauw
Maten
Mos Mosh Arden t-shirt 101 Wit
Maten
Mos Mosh
Arden t-shirt 101 Wit
€39,00
Mos Mosh Nikki t-shirt 180 Ecru
Maten
Mos Mosh
Nikki t-shirt 180 Ecru
€55,00
Mos Mosh Ada pull 454 Blauw
Maten
Mos Mosh
Ada pull 454 Blauw
€109,00

Mos Mosh

Mos Mosh

Bij Cramers van Asten vind je de mooiste dames kleding van Mos Mosh. Het Deense merk staat vooral bekend om haar ruime collectie jeans, deze zijn van zeer hoge kwaliteit. Mos Mosh heeft de leukste broeken in allerlei stijlen, maten en soorten. Daarnaast staat het merk ook bekend om zijn subtiele tops, ruwe jasjes en fijne lederen producten. 

Mos Mosh; Het jeans en broekenlabel

In 2010 werd het merk Mos Mosh opgericht. Het Deense merk werd opgericht als jeans- en broekenlabel, hierbij stond het gebruik van hoogwaardige stoffen en een mooie fit centraal.  De pasvorm en de liefde voor de dingen die het merk maakt, zorgt ervoor dat Mos Mosh een uniek merk is. Zij geloven erin dat het belangrijk is om je hart te volgen bij alles wat je doet. Als het gaat om kwaliteit en details, streven zij ernaar om op alle mogelijke manieren de beste te zijn. Het merk wil bekend staan om hun passie voor broeken. Mos Mosh is gebaseerd op bescheiden principes, hierbij gaat het niet alleen om goed vakmanschap, maar ook een eerlijke behandeling voor iedereen die betrokken is bij hun processen met betrekking tot: eerlijkheid, verantwoordelijk, blijvende kwaliteit en duurzaamheid. 

Mos Mosh; goed voor mens en natuur

Mos Mosh heeft eerlijkheid, verantwoordelijk, blijvende kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Liefde voor wat ze doen en het respect voor de mensen die bij hun organisatie betrokken zijn, maakt het merk uniek. De fabrieken liggen ten grondslag aan een ethische gedragscode, dit zorgt voor eerlijke lonen en arbeidsomstandigheden voor iedereen die betrokken is bij de productie van de collecties. Mos Mosh maakt gebruik van hoogwaardige stoffen en vezels, waaronder stoffen die als minder belastend zijn voor het milieu. Het grootste deel van de kleding (89%) wordt geproduceerd in Europa. Dit houdt in dat ze in staat zijn om te voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen en wetten op het gebied van duurzaamheid en ethiek in de productie in vergelijking met conventionele middelen.  Perfecte pasvormen, luxe stoffen en liefde voor de kleine details kenmerkt de kleding van Mos Mosh. 

Online Mos Mosh bestellen bij Cramers van Asten

Cramers van Asten heeft een uitgebreide collectie van Mos Mosh. Bekijk ons aanbod en shop jouw favoriete Mos Mosh jeans, spijkerbroek of een van de andere items in onze webshop.

Mos Mosh sale

Naast de nieuwe collectie vind je bij ons ook vaak artikelen van Mos Mosh in de sale. Dit zijn vaak items van de oude collectie die niet meer terug in ons assortiment komen. Voor alle sale items geldt op = op, dus wees er snel bij!