Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger Coltrui Groen
Maten
Tommy Hilfiger
Coltrui Groen
€119,90
Tommy Hilfiger Heather Pullover Zwart
Maten
Tommy Hilfiger
Heather Pullover Zwart
€119,90
Tommy Hilfiger Heather Pullover Blauw
Maten
Tommy Hilfiger
Heather Pullover Blauw
€119,90
Tommy Hilfiger Hoodie Groen
Maten
Tommy Hilfiger
Hoodie Groen
€99,90
Tommy Hilfiger Heather Pullover Grijs
Maten
Tommy Hilfiger
Heather Pullover Grijs
€119,90
Tommy Hilfiger Pullover Grijs
Maten
Tommy Hilfiger
Pullover Grijs
€109,95
Tommy Hilfiger Coltrui Ecru
Maten
Tommy Hilfiger
Coltrui Ecru
€119,90
Tommy Hilfiger Crewneck Blauw
Maten
Tommy Hilfiger
Crewneck Blauw
€109,95
Tommy Hilfiger Sweater Blauw
Maten
Tommy Hilfiger
Sweater Blauw
€109,90
Tommy Hilfiger Hoodie Bordeaux
Maten
Tommy Hilfiger
Hoodie Bordeaux
€99,95
Tommy Hilfiger Sweater Groen
Maten
Tommy Hilfiger
Sweater Groen
€109,90
Tommy Hilfiger Mantel Geel
Maten
Tommy Hilfiger
Mantel Geel
€349,90

Tommy Hilfiger

Bij Cramers van Asten verkopen we Tommy Hilfiger kleding, accessoires en schoenen voor zowel dames als heren. Het merk staat bekend om zijn premium styling en kwaliteit. Naast nette kleding vind je ook casual en sportieve kleding.

De geschiedenis van Tommy Hilfiger

Het merk bestaat sinds 1985 en is opgericht door Tommy Hilfiger. Hilfiger opende in 1969 zijn eerste winkel, People’s Place, in zijn geboorteplaats Elmira in New York. Om zijn carrière als modeontwerper na te streven verhuisde hij in 1979 naar Manhattan. Hij raakte geïnspireerd door de iconische popcultuur en het Americana-erfgoed. Zes jaar later richtte hij Tommy Hilfiger op. Het merk bestond toen alleen uit een herencollectie. De jaren daarna groeide het merk hard, zo kwamen er onder andere een collectie voor dames, kinderen en een sportcollectie bij. Tegenwoordig is het merk een van ‘s werelds meest erkende lifestyle merken.

Tijdloze en klassieke kleding geïnspireerd door de Amerikaanse preppy stijl

De kleding van Tommy Hilfiger wordt geassocieerd met de Amerikaanse preppy stijl. Deze stijl is ontstaan vanuit oude privéscholen in het noordoosten van de Verenigde staten. De leerlingen op deze scholen werden voorbereid op de universiteit, hierdoor werden de scholen ook wel university preparatory schools genoemd. De kledingstijl kenmerkt zich door het dragen van nette kleding zoals polo’s, overhemden, sweaters, chino’s en loafers. De collecties zijn tijdloos, up-to-date, innovatief en klassiek. 

Tommy Hilfiger bij Cramers van Asten

Bij Cramers van Asten hebben wij een ruime collectie voor zowel dames als heren. Zo vind je bij ons een groot aanbod aan polo’s, overhemden, truien en t-shirts van Tommy Hilfiger. Bekijk ons aanbod en shop jouw favoriete items! 

Tommy Hilfiger sale

Naast de nieuwe collectie vind je bij ons ook vaak items van Tommy Hilfiger in de sale. Dit zijn vaak items van de oude collectie die niet meer terug in ons assortiment komen. Voor alle sale items geldt op = op dus wees er snel bij!