Woolrich

Merken
Prijs
Min: €0
Max: €1500
Kleur

Woolrich

Woolrich jassen in alle soorten en maten
Op zoek naar heerlijk warme en stylish jassen? Bij Cramers van Asten verkopen we de mooiste Woolrich jassen voor dames en heren. Woolrich jassen zijn gevuld met dons, waardoor ze perfect isoleren en beschermen tegen de koude temperaturen. Het merk Woolrich heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot één van de stoerste en populairste kledingmerken voor outdoor en sport. De capuchon van een Woolrich donsjas is gevuld met ganzendons en is afgezet met bont van prairiewolven. De jassen zijn halflang tot lang en zijn er in veel kleuren en maten. Met een Woolrich jas ben je in de winter gegarandeerd van warmte, voor jou geen gebibber meer!

Advies in onze winkel voor de Woolrich parka
Er bestaan ontzettend veel soorten Woolrich jassen, en daarom geven wij je in onze winkel graag een passend advies voor jouw perfecte jas. Iedereen heeft een andere pasvorm en een ander budget, onze medewerkers hebben een passie voor mode en helpen je graag aan jouw nieuwe Woolrich jas voor de winter. Stijlvol en luxueus, maar vooral ook praktisch. De Woolrich jassen staan bekend om hun sterke kwaliteit en sportieve uiterlijk. Zowel voor de dames als voor de heren is er een ruim aanbod en kan ook jij de jas vinden die bij jou past.

Woolrich jassen bij Cramers van Asten
In onze winkel verkopen we de Woolrich parka; een model jas dat net tot over de heupen valt. We bieden zowel luxe als betaalbare Woolrich parka’s aan voor mannen en vrouwen. Benieuwd geworden naar de Woolrich parka en wil je een kijkje nemen in onze winkel? Dan helpen onze specialisten je graag persoonlijk verder! Cramers van Asten heeft een vestiging in de Maasstraat, één van de leukste winkelstraten van Weert. Kom gerust eens langs of neem contact op!