Butchers of Blue shirt Blauw 2114004 alaska blue 890
€83,96
€119,95
Butcher of Blue Butchers of Blue shirt Blauw 2114004 alaska blue 890
Butcher of Blue Butchers of Blue shirt Blauw 2114004 alaska blue 890
Butcher of Blue Butchers of Blue shirt Blauw 2114004 alaska blue 890
Maattabel
Voeg toe aan verlanglijst

Butchers of Blue shirt Blauw 2114004 alaska blue 890.

Booommmm... hét ultieme overshirt! een wat?! een overshirt is dus een shirt dat je over iets heen draag -duhh, sherlock-, bijvoorbeeld een T-Shirt óf een trui. Nu horen we je denken… dat is toch gewoon een jas?? Maar nee. Je kunt dit dus altijd en overal dragen, in de zomer als jasje of in de winter binnen voor de openhaard. 

Het Saturn overshirt is gemaakt van katoen met een heel klein beetje elastan om precies voldoende stretch te geven tijdens je rek en strek oefeningen, je yoga les of gewoon ervoor te zorgen dat je niet uit je hemd scheurt. Ultra comfort! We hebben deze shirts -die z’n inspiratie vindt uit een Amerikaans leger hemd- een ‘Garment Dye’ gegeven dat houdt in dat het shirt in z’n geheel geverfd wordt waardoor je een authentieke uitstraling krijgt en iedere wasbeurt een heel klein beetje van z’n originele kleur verliest waardoor je een uniek ingedragen look krijgt.

in deze editie hebben we een stof gevonden die z'n oorsprong vindt in de Vietnam oorlog. Omdat veel soldaten in de jungle niet te repareren scheuren kregen in hun kleding ontwikkelde het amerikaanse leger "ripstop". Een stof die (als je goed kijkt) bestaat uit vierkantjes die er op hun beurt weer voor zorgen dat als je per ongeluk blijft haken de scheur snel stopt en een nagenoeg perfecte winkelhaak achterlaat die (relteif) eenvoudig te repareren is.

KleurAlaska blue
PasvormRegular Fit
Materiaal100% Katoen
Artikelnummer2114004 alaska blue 890
Geen content
Geen content