Bedrijfskleding op maat laten maken
Voor iedere organisatie zijn de werknemers het visitekaartje en daar valt uiterlijke verzorging natuurlijk ook onder. Bij Cramers van Asten hebben wij daarom specialisten die ervoor zorgen dat bedrijfskleding op maat wordt gemaakt. Iedereen kan persoonlijk worden opgemeten, waardoor iedere outfit uniek is en perfect aansluit. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het opmeten van maatpakken voor bedrijven. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden of meteen een afspraak maken? Kom dan gerust eens langs en we voorzien je graag van advies!

Werkkleding op maat voor eenheid in de organisatie
Goed voor de dag komen is voor iedereen belangrijk, en als je in een organisatie werkt waar kledingregels gelden, is het aannemelijk werkkleding op maat te laten maken. Er zijn talloze mogelijkheden in stoffen en kleuren, en onze adviseurs helpen dan ook graag met maken van de juiste keus. Door de kleding op maat te laten maken weet je zeker dat het lang mee kan en dat je altijd verzorgd naar klanten kunt gaan. In de vestiging bij ons nemen we er de tijd voor om alle maten op te nemen en de mogelijkheden met je te bespreken. Onze collectie bestaat onder andere uit de bekende toplabels, maar ook uit de (nog) minder bekende merken. Hierdoor is er altijd voor ieder wat wils en keuze genoeg!  


Bedrijfskleding op maat voor o.a. maatpakken
Bedrijfskleding op maat laten maken is ideaal te doen bij Cramers van Asten. Door onze specialisatie in onder andere het opmeten van maatpakken, maar ook de brede collectie voor bijvoorbeeld damesmode, is alles mogelijk. Kledingvoorschriften voor een bedrijf? Geen probleem, wij zorgen dat je eraan voldoet. In een prettige sfeer helpen wij je aan de outfit waar je naar zoekt, of je nu alleen bent of met collega’s. Wil jij graag bedrijfskleding op maat gemaakt hebben of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact op voor het maken van een afspraak of kom gezellig langs!  

Maak een afspraak