Maatpakken kopen
Twijfel je erover een pak op maat te laten maken? Menig man en vrouw is het eens dat elk maatpak een uniek stukje kunst is en thuis hoort in elke kledingkast. Dame of heer, anno 2018 worden maatpakken gemaakt die bij elk geslacht en bij elke lichaamsbouw passen. Voorbeelden van maatpakken zijn smokings en trouwpakken. Bij Cramers van Asten nemen we jouw wensen mee in de productie van je eigen maatpak, om zo een uniek kledingstuk te creëren.

 

Maatpakken voor elke gelegenheid en voor elk lichaam
Binnenkort een bruiloft, belangrijk interview, een klassiek feest of wil je gewoonweg een nieuw pak op maat laten maken? Bij Cramers van Asten sta jij voorop! Voor een nieuw maatpak vinden wij jouw inbreng belangrijk. Tijdens een afspraak nemen we bijvoorbeeld het model, de kleur en de stof door; welke kleur past bijvoorbeeld het beste bij jou of bij de gelegenheid? Maar ook de knopen, de voering en soorten stiksels nemen we mee.

Geen lichaam is hetzelfde, en er bestaat geen maatwerk zonder verschillen. Slaag je niet snel in de zoektocht naar een nieuw pak? Probeer dan één van onze maatpakken. Het maakt niet uit of je een maatje meer of minder hebt, onze maatpakken worden perfect aangemeten op jouw lichaam. Onze experts zijn van alle mode-ontwikkelingen op de hoogte en geven je de beste adviezen. Zo zorgen we er samen voor dat je nieuwe maatpak perfect bij jou past!

 

Jouw pak op maat laten maken
Onze maatpakken worden in samenwerking met meesterkleermakers vervaardigd. Je kunt online of in onze winkel een afspraak maken om jouw lichaamsmaten en wensen door te nemen. Bij Cramers van Asten leveren we maatpakken voor heren en omdat we jouw precieze lichaamsmaten opmeten, kunnen wij ook een maatpak in grote maten leveren. Ideaal voor wie moeite heeft om een passend pak te vinden. Wil je bij ons jouw pak op maat laten maken? Maak dan nu online een afspraak.

Maak een afspraak