Shirts op maat laten maken bij Cramers van Asten
Maatshirts zijn de perfecte oplossing als de standaard maten net niet aan jouw wens voldoen, maar je toch graag een mooi aansluitend shirt wil. Bij Cramers van Asten helpen we je graag aan shirts op maat die je bij iedere gelegenheid kunt dragen. Gebruik ze als basic shirt onder een pullover of onder een colbert. Onze specialisten staan voor je klaar om jou te helpen aan shirts op maat. Wanneer je langskomt bij ons in de winkel nemen we eerst nauwkeurig alle maten op. Deze kun je tevens gebruiken wanneer je nog andere kledingstukken op maat wil laten maken voor de complete outfit. De specialisten van Cramers van Asten adviseren graag over welke pasvorm het beste bij je past, en uiteraard is er keus uit verschillende kleuren en materialen. Voor de perfecte pasvorm nodigen we je graag uit eens langs te komen voor een afspraak!

Overhemd op maat laten maken
Ieder lichaam is uniek en de ontwerpers en specialisten van Cramers van Asten begrijpen dat maar al te goed. Een overhemd op maat kan dan ook niet missen in jouw kledingkast. In de winkel van Cramers van Asten kunnen we jouw maten opmeten en je zo direct adviseren wat voor type pasvorm het beste bij jouw lichaamsbouw past. Zodra dat is vastgesteld gaan we kijken naar het soort stof dat je graag wil en welke kleur je in gedachten had. Er zijn talloze mogelijkheden, maar geen zorgen, onze specialisten adviseren je graag over welke kleur het beste bij jou zou passen. Om het af te maken hebben we nog ruime keus in accessoires voor de complete set.

Shirts op maat
Wie oog heeft voor detail, gaat voor de shirts en overhemden op maat van Cramers van Asten. Onze inkopers en ontwerpers kiezen voor de beste materialen en de meest fijne afwerking. Deze sluiten perfect aan bij de verrassende collectie van colberts en kostuums. We hebben zowel toplabels als de (nog) minder bekende merken, zodat er voor ieder wat wils is. Een eigentijdse stijl die feilloos aansluit bij jouw garderobe. We nodigen je van harte uit om eens langs te komen in onze winkel voor het laten aanmeten van een shirt of voor advies over een van onze andere items uit de collectie!

Maak een afspraak