Smokings bij Cramers van Asten
Maatwerk bestaat bij Cramers van Asten niet alleen uit maatpakken en trouwpakken. We leveren ook prachtige smokings voor meer formele gelegenheden. Binnenkort een zakelijk evenement op de planning en wil je daarvoor een smoking op maat laten maken? Wij gaan graag met je in gesprek over jouw wensen wat betreft de stof, het model en de kleur. Tijdens een afspraak nemen we al je lichaamsmaten op, zodat de smoking helemaal wordt afgestemd op jouw lichaam.

 

Smokings
Een smoking is een classy outfit voor een meer formele gelegenheid. Het pak bestaat vaak uit een pantalon, een smoking jacket, (vlinder)das, een smoking overhemd en een paar lak zwarte smoking schoenen. Zowel mannen als vrouwen zien er fantastisch uit in een smoking. Een smoking op maat voor vrouwen trekt je uit de standaard van een rok, accentueert de vrouwelijke vormen en geeft een elegante twist. Voor mannen ligt de nadruk bij een smoking op maat op de bredere schouders en mannelijke look and feel. Voor we bij onze meesterkleermakers jouw smoking op maat laten maken, nemen we tijdens een afspraak al je lichaamsmaten op en bespreken we jouw wensen voor de smoking. Onze experts kunnen je nieuwe inzichten bieden over ontwikkelingen op modegebied. Samen zorgen we ervoor dat jouw smoking perfect bij jouw lichaam past.

 

Ander maatwerk voor smokings
Een smoking is niet compleet zonder overhemd, jacket en schoenen. Samen met jou ontwerpen onze experts graag ander maatwerk voor bij jouw smoking op maat. Denk bijvoorbeeld eens aan een smoking overhemd en een smoking jacket om je outfit compleet te maken. Ook smoking schoenen kunnen wij direct uit onze winkel leveren. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij jou kunnen bieden of wil je eens langskomen in de winkel? Maak dan hieronder online een afspraak of breng een bezoekje bij ons aan de Maasstraat in Weert.

Maak een afspraak