Cramers van Asten maatkostuums
Naast reguliere maatpakken kun je bij ons ook terecht voor maatkostuums voor bijvoorbeeld een bruiloft. Wij helpen graag om deze speciale dag nóg mooier te maken met een trouwpak op maat dat perfect bij je past. Tegenwoordig zijn trouwpakken er niet meer alleen voor mannen; ook vrouwen stralen in elegant trouwpak. Tijdens een afspraak bespreken we al jouw wensen voor het model, de kleur en het soort stof en nemen we je lichaamsmaten op. Ook bespreken we de knopen, voering en het stiksel voor jouw trouwpak op maat. Vervolgens gaan onze meesterkleermakers aan de slag en voor je het weet, heb je jouw trouwpak in handen!

 

Trouwpakken voor mannen
Je bruiloft is niet compleet zonder trouwpak. Bij Cramers van Asten hebben we een passie voor trouwpakken voor mannen en voor dames. Onze trouwpakken voor mannen hebben een stoere en toch classy look and feel en dankzij ons maatwerk past het trouwpak perfect bij je lichaamsmaten en wensen. Samen bespreken we de stoffen en modellen die meer geschikt zijn voor jouw bruiloft, waarna onze kleermakers aan de slag gaan met jouw trouwpak op maat.


Trouwpakken bij Cramers van Asten
Wil je een trouwpak op maat voor je eigen bruiloft of best men? Maak dan nu online een afspraak of kom langs in onze winkel aan de Maasstraat in Weert. Onze experts zijn op de hoogte van de laatste mode-ontwikkelingen en leggen hun volle passie in elk maatkostuum.

Maak een afspraak