De service van Cramers van Asten
Bij Cramers van Asten bieden wij al 85 jaar lang verschillende services aan welke gericht zijn op het scoren van de ideale outfit. De gehele ambiance is gefocust op het bieden van een luxueuze en stressvrije shopervaring. Om dit proces te ondersteunen vind je in onze winkel daarom veel outfits die met zorg en aandacht zijn samengesteld. Wij bieden de volgende diensten aan:

  • Maatwerk
  • Superieure service
  • Één van de meest uitgebreide collecties van gevestigde en opkomende designermerken

 

Maatwerk kleding
Bij Cramers van Asten helpen wij je graag met een outfit op maat. De mogelijkheden op het gebied van maatwerk zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan maatwerk shirts, maatpakken of maatkostuums. Door onze jarenlange ervaring garanderen wij maatwerk outfits die jou op het lijf geschreven zijn. Zo houden wij niet alleen rekening met de standaard lichaamsafmetingen, maar kijken we ook naar patroonwetten, gebruiksgedrag en eventuele overige wensen. Het uiteindelijke resultaat is een maatwerk outfit die volledig aansluit bij het lichaam en de perfecte snit heeft.

De kwaliteit van het materiaal en het maatwerk kunnen wij garanderen doordat wij enkel samenwerken met professionele kleermakers. Hierdoor is het voor ons ook mogelijk om maatwerk aan te bieden aan mensen die hun kostuum of pak niet kunnen vinden tussen de reguliere confectiematen. Ook heb je zelf volledige keuzevrijheid aangaande het model, de stof, het soort knopen, de voering en zelfs het type stiksel. Het maatwerk wordt gecombineerd met superieure service om een passend eindproduct op te leveren.


De service van Cramers van Asten
Met meer dan 85 jaar ervaring in het modevak zijn wij erop gerust dat wij iedereen kunnen voorzien van de juiste outfit. De service van Cramers van Asten wordt dan ook vaak omschreven als superieur. Wij combineren service, passie en professionele selectie in de samenstelling van zowel onze collecties als wel de outfits van onze klanten. Mocht je advies of extra informatie nodig hebben betreffende een bepaald merk of kledingstuk, onze gedreven fashion professionals staan voor je klaar. Wij kunnen je een personal shopper ervaring geven door voor jou de meest passende

outfit samen te stellen. Van casual laid back tot de ideale business look en van trendy jeans tot luxueus cocktailjurkje. Neem contact op voor de mogelijkheden, of kom langs in de winkel op de Maasstraat 19-21 in Weert.

 

De uitgebreide collectie van Cramers van Asten
Door klanten wordt het enorm ruime assortiment van premium labels vaak omschreven als 1 van de voornaamste redenen om te komen shoppen bij Cramers van Asten. In de winkel tref je namelijk niet alleen de laatste kleding aan van internationale toplabels, ook opkomende merken zal je vaak aantreffen in ons assortiment. Het leuke van de opkomende en iets minder bekende labels is het feit dat deze vaak verrassende en frisse collecties aanbieden. Je kunt hierbij denken aan luxe en betaalbare schoenen, shirts, jeans, riemen, tassen en tal van andere accessoires.

Hopelijk hebben wij je een goed beeld kunnen geven van de verschillende services van Cramers van Asten. Wij hopen dat wij je snel mogen verwelkomen in onze winkel voor het opmeten van een maatpak of voor het samenstellen van een mooie designeroutfit. Hopelijk tot snel!