-50%
Marc Cain Vissershoed Zwart
Maten
Marc Cain
Vissershoed Zwart
€99,90
€49,95
-40%
Calvin Klein Logo Bucket Hat Zwart
Maten
Calvin Klein
Logo Bucket Hat Zwart
€39,90
€23,94
-50%
Parajumpers Paaccha Bucket Hat Blauw
Maten
Parajumpers
Paaccha Bucket Hat Blauw
€89,00
€44,50

Shop Dames hoeden bij Cramers van Asten

Je bent helemaal trendy als je je outfit combineert met een pet, een pet maakt je outfit gelijk veel stoerder. We hebben de kleuren ecru en roze, dus veel combineer mogelijkheden met outfits! Je kan petten met bijna elke outfit combineren. Met een pet is je outfit ook gelijk minder basic, hierdoor is je outfit ook veel leuker. Bestel je pet dus online bij Cramers van Asten.

Het welbekende merk, Tommy Hilfiger

Cramers van Asten heeft de petten van Tommy Hilfiger in de aanbieding. De logo van Tommy Hilfiger is ook te zien op de petten, dat maakt een pet ook leuker dan alleen een pet met 1 kleur. De logo is niet zoals de standaard logo van Tommy Hilfiger, maar het logo is met prachtige gouden letters met als tekst Tommy Hilfiger. Wat het zo speciaal maakt is dat er een logo op is maar niet die je van Tommy Hilfiger gewend bent, wat ook heel leuk is!

Niet alleen voor de zon

De meeste kopen een pet voor zonnige dagen, wat ook handig is natuurlijk. Maar heb je wel eens overwogen om een pet te dragen op koudere dagen zoals de winter? Het houdt je hoofd ook warm. Een pet is dus essentieel, tijdens de zomer houdt de pet felle zon tegen en op koudere dagen houdt het je hoofd warm.

Combineren met je outfits

De Tommy Hilfiger petten zijn in de kleuren wit en roze beschikbaar, het zijn allebei kleuren die makkelijk te combineren zijn met je outfit. Dus zeker geen miskoop! Combineer je pet bijvoorbeeld met een wit shirt, zwarte broek en een spijkerjasje of leren jasje met sneakers. Je outfit is helemaal compleet!