Shop Dames riemen bij Cramers van Asten

Dante 6 Zwarte Riem
Maten
Dante 6
Zwarte Riem
€49,00
Dante 6 Camel Riem
Maten
Dante 6
Camel Riem
€49,00
Dante 6 Monogram Riem Zilver
Maten
Dante 6
Monogram Riem Zilver
€39,00
Due Amanti Leona Riem Beige
Maten
Due Amanti
Leona Riem Beige
€99,00
JPLC Simone Riem Beige/zilver
Maten
JPLC Madeleine Riem Beige
Maten
The Kaia Dolly Riem Wit
Maten
The Kaia
Dolly Riem Wit
€99,95
The Kaia Loretta Riem Zwart
Maten
The Kaia
Loretta Riem Zwart
€99,95
The Kaia Loretta Riem Zand
Maten
The Kaia
Loretta Riem Zand
€99,95
The Kaia Dolly Riem Bruin
Maten
The Kaia
Dolly Riem Bruin
€99,95

Shop Dames riemen bij Cramers van Asten

Het meest handige accessoire, riemen. Het voorkomt je broek of jeans van zakken. Ook maak je je outfit met de juiste riem heel chic, stoer of hoe je het ook zou willen. Cramers van Asten heeft merken zoals Tommy Hilfiger en Venassa Bruno in de aanbieding. Met kleuren zoals zwart, bruin en beige. We hebben ook verschillende breedtes riemen, we hebben smalle riemen en brede riemen.

Combineren met jurken en rokken

Een riem is vooral bedoeld om je broek omhoog te houden. Maar met een leuke riem maak je je outfit met een jurk of rok ook heel leuk. Je kan bijvoorbeeld een jurk of rok combineren met een tailleriem, dit zal je figuur mooi accenturen. Met een riem maak je je jurk of rok compleet, soms is een jurk of rok niet eens leuk zonder een riem, een smalle of brede tailleriem maakt je outfit (vaak) compleet.

Een leren riem

Je kunt nooit fout gaan met een leren riem, het maakt niet uit of hij nou smal of breed is. Een leren riem past met alles, je kunt het met elke kledingstuk combineren, en het is een statement die niet snel uit de mode zal gaan. Ga bijvoorbeeld voor de zwarte riem van Tommy Hilfiger, en combineer het met elke kledingstuk die in je kast is!