Cambio dames

Cambio Pantalon Krystal Zand
Maten
Cambio
Pantalon Krystal Zand
€159,90
Cambio Pantalon Jorden Grijs
Maten
Cambio
Pantalon Jorden Grijs
€189,90
Cambio Pantalon Ros Beige
Maten
Cambio
Pantalon Ros Beige
€149,90
Cambio Short Jeans Piper Blauw
Maten
Cambio Pantalon Clair Zwart gestreept
Maten
Cambio Pantalon Gin Beige
Maten
Cambio
Pantalon Gin Beige
€179,90
Cambio Pantalon ros Wit
Maten
Cambio
Pantalon ros Wit
€149,90
Cambio Claire pantalon streep Blauw
Maten
Cambio Pantalon 021 Ros Beige
Maten
Cambio
Pantalon 021 Ros Beige
€149,90
Cambio Claire broek Groen
Maten
Cambio
Claire broek Groen
€179,90
Cambio Pantalon Josephine bruin
Maten

Cambio dames

Cambio is een bekend broekenmerk dat is opgericht in Duitsland. Cambio staat bekend om het gebruik van luxueuze materialen, kwaliteit en vakmanschap. De collectie bestaat uit spijkerbroeken en pantalons met een perfecte pasvorm. Bij Cramers van Asten vind je een uitgebreide collectie damesbroeken van het merk Cambio. Bekijk de collectie en shop jouw favoriet.

Cambio broeken met de perfecte pasvorm

De jeans en pantalons van Cambio zijn al jaren erg populair bij vrouwen. In de broeken komt het vrouwelijke figuur goed tot zijn recht. Voor elk figuur is er wel een geschikte Cambio broek. Door de hoge kwaliteit gaan de broeken jaren mee. 

Verschillende modellen Cambio broeken

De collectie van Cambio heeft elk seizoen nieuwe broeken. De modellen die terugkeren in de collectie zijn Parla, Ros, Parlina, Liu, Posh en Renira. Het model Parla is samen met Renira het meest geliefd. De modellen verschillen van pasvorm, zo is de Parla een skinny model. De modellen Ros, Parlina en Posh hebben juist een rechter model. De Liu valt qua model tussen de Parla en de bovengenoemde pantalons in. 

Cambio broeken in verschillende kleuren, patronen en prints

De broeken verschillen niet alleen in model maar ook in uiterlijk. Cambio heeft niet alleen broeken in neutrale kleuren zoals beige, zwart en wit maar ook in (fel) roze en lichtblauw. De pantalons zijn ook verkrijgbaar met verschillende prints zoals slangenprint en zebraprint.

Shop Cambio broeken bij Cramers van Asten

Cambio heeft dus veel verschillende soorten modellen en stijlen broeken. Hierdoor zijn de broeken zowel geschikt voor de jonge fashionista als de stijlvolle vrouw. In onze webshop vind je een uitgebreide collectie spijkerbroeken en pantalons van het merk Cambio. Shop nu jouw favoriete broek op onze website.