Shop Cambio Damesmode bij Cramers van Asten

Cambio Ros Pantalon Zwart
Maten
Cambio
Ros Pantalon Zwart
€159,90
Cambio Ranee Pantalon Zwart
Maten
Cambio
Ranee Pantalon Zwart
€219,90
Cambio Ros Pantalon Blauw
Maten
Cambio
Ros Pantalon Blauw
€159,90
Cambio Rike Pantalon Ecru
Maten
Cambio
Rike Pantalon Ecru
€169,90
Cambio Farah Pantalon Blauw
Maten
Cambio
Farah Pantalon Blauw
€159,90
Cambio Farah Pantalon Groen
Maten
Cambio
Farah Pantalon Groen
€159,90
Cambio Ros Pantalon Camel
Maten
Cambio
Ros Pantalon Camel
€159,90
Cambio Philia Pantalon Zwart
Maten
Cambio
Philia Pantalon Zwart
€139,90
Cambio Farah Pantalon Roze
Maten
Cambio
Farah Pantalon Roze
€159,90
Cambio Ranee Easy Kick Pantalon Groen
Maten
Cambio Ranee Easy Kick Pantalon Zwart
Maten
Cambio Francesca Jeans Donkergrijs
Maten

Shop Cambio Damesmode bij Cramers van Asten

Bij Cramers van Asten vind je dames spijkerbroeken en pantalons van het Duitse merk Cambio. De damescollectie bestaat uit spijkerbroeken en pantalons met een perfecte pasvorm. Cambio staat daarnaast bekend om het gebruik van luxueuze materialen, kwaliteit en vakmanschap. Er wordt gebruik gemaakt van duurzaam denim met de nieuwste technologieën en ecologisch gecertificeerde oplossingen. Bekijk alle Cambio damesbroeken in onze webshop en koop jouw favoriet.

Geschiedenis van Cambio

Cambio is een label van CHANGE Sportswear. CHANGE Sportswear is in 1985 opgericht als herenbroeken merk voor het premiumsegment. Omdat er veel vraag was naar dames broeken werd in 1987 Cambio opgericht. Vanaf het begin verkoopt Cambio broeken van hoge kwaliteit. De damescollectie werd in de loop der tijd steeds succesvoller. De herencollectie kreeg het daarentegen veel moeilijker waardoor in 1989 besloten werd om te stoppen met de herencollectie. 

Cambio broeken met de perfecte pasvorm

De jeans en pantalons van Cambio zijn al jaren erg populair bij vrouwen, dit komt met name door de goede pasvorm. In de broeken komt het vrouwelijke figuur goed tot zijn recht. Voor elk figuur is er wel een geschikte Cambio broek. De collectie is verdeeld in drie segmenten, naast de luxe pantalons bestaat de collectie uit spijkerbroeken en sportieve broeken. De collectie bestaat uit meerdere modellen, deze verschillen in pasvorm. De pantalons zijn verkrijgbaar van skinny tot recht. De spijkerbroeken zijn verkrijgbaar in skinny jeans, flaired jeans en wijde spijkerbroeken. De meest populaire broek is de Parla. Het model Parla is een spijkerbroek met een skinny pasvorm. Door de hoge kwaliteit gaan de broeken jaren mee.

Verschillende modellen Cambio broeken

De collectie van Cambio heeft elk seizoen nieuwe broeken. De modellen die terugkeren in de collectie zijn Parla, Ros, Parlina, Liu, Posh en Renira. Het model Parla is samen met Renira het meest geliefd. De modellen verschillen van pasvorm, zo is de Parla een skinny model. De modellen Ros, Parlina en Posh hebben juist een rechter model. De Liu valt qua model tussen de Parla en de bovengenoemde pantalons in. 

De broeken verschillen niet alleen in model maar ook in uiterlijk. Cambio heeft niet alleen broeken in neutrale kleuren zoals beige, zwart en wit maar ook in (fel) roze en lichtblauw. De pantalons zijn ook verkrijgbaar met verschillende prints zoals slangenprint en zebraprint.

Shop Cambio broeken bij Cramers van Asten

Cambio heeft dus veel verschillende soorten modellen en stijlen broeken. Hierdoor zijn de broeken zowel geschikt voor de jonge fashionista als de stijlvolle vrouw. In onze webshop vind je een uitgebreide collectie spijkerbroeken en pantalons voor dames. Shop nu jouw favoriete broek op onze website. Wij begrijpen dat je de broeken eerst aan wil passen zodat je ziet wel model het beste voor jou is. Daarom verkopen wij alle Cambio damesbroeken ook in onze fysieke winkel in Weert

Cambio sale

Naast de nieuwe collectie van Cambio vind je bij ons ook vaak items in de sale. Dit zijn vaak modellen van de oude collectie die niet meer terug in ons assortiment komen. Voor alle sale items geldt op = op dus wees er snel bij!