Shop Damesbroeken bij Cramers van Asten

Cambio Flower Pantalon Zwart
Maten
Cambio
Flower Pantalon Zwart
€189,90
Cambio Philia Pantalon Beige
Maten
Cambio
Philia Pantalon Beige
€199,90
Summum Pantalon Metallic Grijs
Maten
Cambio Ranee Easy Kick Pantalon Zwart
Maten
Cambio Krystal Pantalon Taupe
Maten
Cambio
Krystal Pantalon Taupe
€179,90
Reinders Twin Set Legging Zwart
Maten
Reinders
Twin Set Legging Zwart
€74,99
Mac Boot Velvet Broek Grijs
Maten
Mos Mosh Gerry Pantalon Beige
Maten
Mos Mosh
Gerry Pantalon Beige
€99,00
Studio Anneloes Kate Pantalon zwart
Maten
Studio Anneloes
Kate Pantalon zwart
€139,95
Cambio Ros Pantalon Zwart Dessin
Maten
Cambio Philia Pantalon Grijs
Maten
Cambio
Philia Pantalon Grijs
€199,90

Shop Damesbroeken bij Cramers van Asten

Bij Cramers van Asten vind je een uitgebreid assortiment aan damesbroeken. Onze collectie varieert van comfortabele broeken met joggingband tot nette pantalons. Zo vind je in onze webshop een broek voor elke gelegenheid. Bekijk snel ons ruime assortiment.

Broeken voor dames 

Er zijn veel verschillende broeken voor dames. Een broek maakt jouw outfit af, kies je voor een casual broek of ga je voor een nette broek? De pantalon is een broek waar je veel verschillende looks mee kunt creëren. Wil je een nette broek om je zakelijke outfit compleet te maken, kies dan voor een zwarte pantalon. Wil je juist een broek die opvalt, kies dan voor een gekleurde pantalon of een pantalon met een originele en opvallende print. Cambio heeft veel verschillende pantalons, in het zwart, gekleurd en met print. 

Comfortabele broeken

Tegenwoordig zie je ook veel broeken met details van een joggingbroek. Deze broeken hebben een elastische band voor extra comfort. De broeken van Marc Cain zijn gemaakt van triacetaat en polyester. Door deze stoffen ziet de broek er net uit maar is deze bovenal comfortabel.

Corduray broeken

De corduroy broek is ook niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. De broek is gemaakt van zacht retro ribfluwelen stof. Door de zachte en stevige stof is het een goed alternatief voor de spijkerbroek. De corduroy broek is er in veel verschillende modellen. Zo zijn de wijde pijpen die vooral in de jaren ‘70 populair waren weer helemaal terug. De high waist broek met flaired legs is ook erg populair. Deze broek met hoge taille laat je benen langer lijken. 

De perfecte broek vind je bij Cramers van Asten

In onze online shop vind je de perfecte broek voor iedere gelegenheid. Kies jij voor een linnen broek, een pantalon of een legging? Naast damesbroeken hebben we ook een groot aanbod spijkerbroeken.