Damesbroeken

Cambio Ray leren broek Bruin
Maten
Cambio
Ray leren broek Bruin
€199,90
Cambio Rhona Pantalon Camel
Maten
Cambio
Rhona Pantalon Camel
€179,90
Stine Goya Nolan Pants Groen Streep
Maten
Stine Goya
Nolan Pants Groen Streep
€150,00
Studio Anneloes 91934 New Franka Trouser Blauw
Maten
Studio Anneloes
91934 New Franka Trouser Blauw
€99,95
Cambio Geruite Pantalon Bruin
Maten
Cambio
Geruite Pantalon Bruin
€199,90
Cambio Krystal Pantalon Camel
Maten
Cambio
Krystal Pantalon Camel
€159,90
Cambio Ray Pantalon Cognac
Maten
Cambio
Ray Pantalon Cognac
€199,90
Cambio Ranee Pantalon Zwart
Maten
Cambio
Ranee Pantalon Zwart
€169,90
Ibana COLETTE SNOWW pantalon wit
Maten
Studio Anneloes Charlotte pantalon ruit Blauw
Maten
Studio Anneloes
Charlotte pantalon ruit Blauw
€119,95
Cambio Ranee Pantalon Zwart
Maten
Cambio
Ranee Pantalon Zwart
€179,90
Studio Anneloes Margot pantalon Zwart
Maten
Studio Anneloes
Margot pantalon Zwart
€129,95

Damesbroeken

Bij Cramers van Asten vind je een uitgebreid assortiment aan damesbroeken. Onze collectie varieert van comfortabele broeken met joggingband tot nette pantalons. Zo vind je in onze webshop een broek voor elke gelegenheid. Bekijk snel ons ruime assortiment.

Broeken voor dames 

Er zijn veel verschillende broeken voor dames. Een broek maakt jouw outfit af, kies je voor een casual broek of ga je voor een nette broek? De pantalon is een broek waar je veel verschillende looks mee kunt creëren. Wil je een nette broek om je zakelijke outfit compleet te maken, kies dan voor een zwarte pantalon. Wil je juist een broek die opvalt, kies dan voor een gekleurde pantalon of een pantalon met een originele en opvallende print. Cambio heeft veel verschillende pantalons, in het zwart, gekleurd en met print. 

Comfortabele broeken

Tegenwoordig zie je ook veel broeken met details van een joggingbroek. Deze broeken hebben een elastische band voor extra comfort. De broeken van Marc Cain zijn gemaakt van triacetaat en polyester. Door deze stoffen ziet de broek er net uit maar is deze bovenal comfortabel.

Corduray broeken

De corduroy broek is ook niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. De broek is gemaakt van zacht retro ribfluwelen stof. Door de zachte en stevige stof is het een goed alternatief voor de spijkerbroek. De corduroy broek is er in veel verschillende modellen. Zo zijn de wijde pijpen die vooral in de jaren ‘70 populair waren weer helemaal terug. De high waist broek met flaired legs is ook erg populair. Deze broek met hoge taille laat je benen langer lijken. 

De perfecte broek vind je bij Cramers van Asten

In onze online shop vind je de perfecte broek voor iedere gelegenheid. Kies jij voor een linnen broek, een pantalon of een legging? Naast damesbroeken hebben we ook een groot aanbod spijkerbroeken.