Shop Dames Jumpsuits bij Cramers van Asten

-50%
Freebird Genisis Jumpsuit Brons
Maten
Freebird
Genisis Jumpsuit Brons
€129,95
€64,97
Studio Anneloes Angelique Jumpsuit Groen
Maten
Studio Anneloes
Angelique Jumpsuit Groen
€149,95
Studio Anneloes Angelique jumpsuit 3/4 Jumpsuit Zwart
Maten
Studio Anneloes Angelique Jumpsuit Antraciet
Maten
Studio Anneloes
Angelique Jumpsuit Antraciet
€149,95
Ana Alcazar Fidlea Jumpsuit Oranje
Maten
Ana Alcazar
Fidlea Jumpsuit Oranje
€199,00
Studio Anneloes Angelique Jumpsuit Blauw
Maten
Studio Anneloes
Angelique Jumpsuit Blauw
€149,95

Shop Dames Jumpsuits bij Cramers van Asten

Bij Cramers van Asten vind je verschillende jumpsuits. De comfortabele jumpsuit is heerlijk voor op de bank maar met de juiste styling is het ook geschikt voor een feestje. Bekijk ons assortiment jumpsuits in onze webshop.

De jumpsuit; een veelzijdig kledingstuk

Een jumpsuit is een veelzijdig kledingstuk dat je zowel op zakelijke als op casual gelegenheden kan dragen. De jumpsuit, ook wel broekpak genoemd, is gemaakt van een geheel. Combineer de jumpsuit met hoge hakken, mooie sieraden en accesoires en je hebt de perfecte party outfit. Combineer een jumpsuit met een nette blazer en mooie hakken voor een zakelijke look. Ook in de winter kun je makkelijk een jumpsuit dragen, combineer het broekpak met een warm vest een laarsjes en je bent klaar om op pad te gaan.

Verschillende stijlen jumpsuits

De jumpsuit is er in verschillende stijlen. Kies bijvoorbeeld voor een exemplaar met pailletten, kant of open rug. Een basic zwart exemplaar kan altijd. Studio Anneloes heeft mooie zwarte basic jumpsuits die perfect zijn voor elke gelegenheid!

Shop jouw jumpsuit bij Cramers van Asten

De jumpsuit heeft een comeback gemaakt en zal ook de komende jaren niet uit ons straatbeeld verdwijnen. In een jumpsuit kun je makkelijk bewegen. Ideaal dus wanneer je veel moet bewegen maar er toch netjes uit wilt zien. Shop nu onze collectie lange jumpsuits.