Shop Krakatau Damesmode bij Cramers van Asten

-50%
Krakatau Riteg Parka Donkerblauw
Maten
Krakatau
Riteg Parka Donkerblauw
€399,95
€199,97
-50%
Krakatau Larsen Jas Lichtgrijs
Maten
Krakatau
Larsen Jas Lichtgrijs
€379,00
€189,50
-50%
Krakatau Weryk Parka Zwart
Maten
Krakatau
Weryk Parka Zwart
€359,00
€179,50
Krakatau Aitken Donsjas Bruin
Maten
Krakatau
Aitken Donsjas Bruin
€499,95

Shop Krakatau Damesmode bij Cramers van Asten

In onze webshop vind je een uitgebreide collectie dames jassen van het merk Krakatau. Ontwerper en oprichter Alexi heeft het merk in 1999 opgericht in Sint Petersburg. In Rusland heb je elk seizoen een jas nodig tegen de kou, vanuit die behoefte is Krakatau ontstaan. Het merk staat vooral bekend om zijn unieke en bijzondere design. Bekijk de hele collectie dames jassen in onze webshop.

Krakatau dames jas; Technisch ontworpen

De dames jassen zijn gemaakt met een mix van nylon en polyester wat er voor zorgt dat de jassen warm zijn maar niet zwaar. Alle jassen hebben een voering van DuPont, dit houdt in dat ze een drie lagen systeem hebben met een waterdichte laag en waterdichte ritsen. De binnenjas kan zowel in de jas worden geritst als tweezijdig gedragen worden. De waterdichte jassen, die van technische stoffen gemaakt zijn hebben een ecologisch geproduceerde, ademde en isolerende voering. Ook hebben ze een grote capuchon en een zoom die door middel van elastiek versteld kan worden. De jassen verschillen in warmte, zo zijn er jassen die je tot -5 beschermen maar er zijn ook jassen die je tot -30 beschermen. Iedere dames jas heeft een belangrijke functie, zo beschermt de ene je beter tegen de regen terwijl de andere je juist beter tegen de sneeuw beschermt. 

Shop Krakatau jassen bij Cramers van Asten

Een dames jas van Krakatau is onmisbaar tijdens de wintermaanden. Van elke jas is een gelimiteerde oplage. De jas wordt ook maar in een paar kleuren uitgebracht. Wanneer jij graag een unieke, exclusieve en warme dames jas wil is Krakatau het merk voor jou. Shop nu de collectie van Krakatau op onze website! Twijfel je over welk model jas je wilt? In onze winkel in Weert geven onze specialisten een passend advies.