Shop Marc Cain Damesmode bij Cramers van Asten

Marc Cain Blouses Blauw
Maten
Marc Cain
Blouses Blauw
€229,00
Marc Cain Trui Groen
Maten
Marc Cain
Trui Groen
€229,00
Marc Cain Sweatshirt Olijf
Maten
Marc Cain
Sweatshirt Olijf
€199,90
Marc Cain Top Wit
Maten
Marc Cain
Top Wit
€149,90
Marc Cain Top Taupe
Maten
Marc Cain
Top Taupe
€149,90
Marc Cain Rok Taupe
Maten
Marc Cain
Rok Taupe
€179,90
Marc Cain Rok Multi
Maten
Marc Cain
Rok Multi
€229,00
Marc Cain T-shirt met ribbel kraag Multi
Maten
Marc Cain Pantalon Lila
Maten
Marc Cain
Pantalon Lila
€249,00
Marc Cain T-Shirt km Wit
Maten
Marc Cain
T-Shirt km Wit
€149,90
Marc Cain Soft Pale Jurk Lichtblauw
Maten
Marc Cain
Soft Pale Jurk Lichtblauw
€299,00
Marc Cain Wijde Jurk met Bloemen Multi
Maten

Shop Marc Cain Damesmode bij Cramers van Asten

Bij Cramers van Asten vind je een uitgebreide collectie dameskleding van het toonaangevende merk Marc Cain. Of je nu op zoek bent naar een jurk, blouse of broek, een kledingstuk van Marc Cain is altijd van de beste kwaliteit. Laat je inspireren door de uitgebreide damescollectie van in onze webshop.

Het begin van Marc Cain

Het Duitse merk Marc Cain is in 1973 opgericht in Duitsland door Helmut Schlotterer. Zijn vader had een klein breibedrijf, maar Helmut wist zeker dat hij niet in dat bedrijf wilde werken. Hij ging naar de universiteit om architectuur te studeren, al snel werd de druk van de opleiding te veel en koos Helmut ervoor om engineering te gaan studeren. Toen het bedrijf van zijn vader failliet ging keerde hij terug naar huis om de machines en werknemers te redden. Omdat er in Duitsland geen steun was voor zijn bedrijfsplannen begon hij in Italië. Eerst werd alleen knitwear geproduceerd, in de jaren 80 veranderde dit in. De eerste winkel werd in 1986 geopend. Schlotterer bouwde vanaf het begin een indrukwekkend mode-imperium op met de nadruk op premium kwaliteit, innovatieve praktijken en een design. 

Marc Cain; liefdesverklaring aan de vrouw

Het merk verbindt het gevoel voor esthetiek en kunst met nonchalance en natuurlijkheid, innovatief denken en exclusiviteit. Marc Cain is een liefdesverklaring aan de zelfbewuste, open en nieuwsgierige vrouw. Marc Cain stelt de hoogste eisen aan het design en de kwaliteit van de materialen en pasvormen. 

Dameskleding van Marc Cain

Speciale designs, kwalitatief hoogwaardige materialen en een goede kwaliteit, daar staat de kleding van Marc Cain om bekend. De collectie bestaat uit stijlvolle en vrouwelijke items. In het uitgebreide assortiment vind je jassen, truien, blouses, broeken en meer. Zo vind je nette parka’s, spijkerjasjes en korte jasjes. De jurken variëren in lengte, kleur, print en stof. De jurken van Marc Cain vallen erg op door de felle kleuren en mooie prints. Naast de vele prints heeft Marc Cain ook basic items in de collectie. Bijvoorbeeld een coltrui, in meerdere kleuren of een nette blazer. Daarnaast heeft Marc Cain een uitgebreid assortiment damesbroeken. Je vindt in onze webshop pantalons in verschillende kleuren en stijlen. Kies bijvoorbeeld een pantalon met joggingband voor extra comfort.

Marc Cain staat vooral bekend om zijn kwaliteit

Het merk investeert veel tijd in technologie, je kunt een t-shirt 100 keer wassen zonder dat het veranderd. De nieuwste technologie is de 3D-breitechnologie, deze komt terug in de Knit & Wear 100% made in Germany producten. De gebreide vesten en rokken worden geheel zonder naden gebreid. 

Shop Marc Cain dameskleding bij Cramers van Asten

De kleding van Marc Cain is geschikt om in elk seizoen te dragen. Door de hoge kwaliteit kun je jaren genieten van de elegante tijdloze kleding  Shop nu de volledige collectie op onze website. 

Marc Cain sale

Naast de nieuwe collectie vind je bij ons ook vaak items van Marc Cain in de sale. Dit zijn vaak items van de oude collectie die niet meer terug in ons assortiment komen. Voor alle sale items geldt op = op dus wees er snel bij!