Goorin Bros The Black Sheep Pet Wit

Product Omschrijving

De Trucker cap The Black Sheep van Goorin Bros is een stijlvolle en unieke pet die perfect is voor iedereen die houdt van een eigenzinnige uitstraling. Deze pet heeft een comfortabele en verstelbare pasvorm, waardoor het gemakkelijk is om hem aan te passen aan elke hoofdmaat.

De voorkant van de pet is versierd met een "The Black Sheep" ontwerp, dat zorgt voor een opvallende en intrigerende uitstraling. De kleuren zijn zorgvuldig gekozen om ervoor te zorgen dat het ontwerp goed opvalt tegen de effen achtergrond van de pet.

De pet is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en comfort bieden. De voorkant is gemaakt van 100% katoen, terwijl de achterkant van de pet is gemaakt van mesh-materiaal, wat zorgt voor een goede ventilatie en luchtcirculatie.

De Trucker cap The Black Sheep van Goorin Bros is perfect voor iedereen die houdt van een eigenzinnige en unieke uitstraling. Of je nu gaat shoppen, wandelen of gewoon een dagje uit, deze pet biedt je de perfecte combinatie van stijl en comfort. Bestel deze pet vandaag nog en voeg een vleugje eigenzinnigheid en originaliteit toe aan je dagelijkse look!

Product Samenstelling

Materiaal: Polyester 

KleurWit
PasvormOne Size
Materiaal57% Polyester, 43% Katoen
ArtikelnummerThe Black Sheep - White
Geen content
Geen content