Shop Eton Herenmode bij Cramers van Asten

Eton Slim Overhemd Blauw
Maten
Eton
Slim Overhemd Blauw
€169,00
Eton Contemporary Overhemd Wit
Maten
Eton Stropdas Lichtblauw
Maten
Eton
Stropdas Lichtblauw
€139,00
Eton Stropdas Beige
Maten
Eton
Stropdas Beige
€139,00
Eton Stropdas Ecru
Maten
Eton
Stropdas Ecru
€139,00
Eton Stropdas Roze
Maten
Eton
Stropdas Roze
€139,00
Eton Slim Fit Overhemd Wit
Maten
Eton Overhemd Donkerblauw
Maten
Eton Overhemd Lichtblauw
Maten
Eton
Overhemd Lichtblauw
€169,00
Eton Overhemd Groen
Maten
Eton
Overhemd Groen
€169,00

Shop Eton Herenmode bij Cramers van Asten

Bij Cramers van Asten vind je de mooiste overhemden van Eton. Het merk staat bekend om zijn hoge kwaliteit. De overhemden zijn erg populair en gaan jaren mee. Bekijk nu onze gehele collectie Eton overhemden in onze webshop.

Eton; toonaangevend merk uit Zweden

Eton is een toonaangevend merk uit Zweden. Het merk is opgericht in 1928 en ontleend zijn naam aan het Engelse Eton College. Eton staat bekend om zijn overhemden. Het merk streeft ernaar om duurzame kleding te produceren en tegelijkertijd de negatieve sociale en milieu impact te minimaliseren. Om dit te realiseren worden hoogwaardige katoenvezels gebruikt die een unieke afwerking creëren. 

Eton overhemden voor elk lichaamstype

Elk overhemd van Eton bestaat uit 45 verschillende delen en is met 12.000 steken genaaid. Omdat elk mannenlichaam verschillend is heeft Eton verschillende pasvormen. Er is hierdoor altijd wel een overhemd dat jou perfect past. Wil je een overhemd dat erg getailleerd is kies dan voor de Eton Super Slim Fit, zeer sterk getailleerd, of de Slim Fit, sterk getailleerd. Meet behoefte aan een licht getailleerd overhemd? Dan is de Contemporary Fit perfect. De Classic Fit heeft een rechte pasvorm, perfect voor de man die een overhemd wil dat niet getailleerd is.

Eton overhemden voor elke gelegenheid

De zakelijke overhemden zijn beschikbaar in de kleuren wit, lichtblauw, navy blauw donkerblauw, groen, bruin en zwart. Naast de verschillende kleuren hebben sommige overhemden een ruit design, een streep design of een print. Naast de nette zakelijke overhemden met wide spread kraag vind je in de collectie ook overhemden met een kent kraag. Deze overhemden zijn uitermate geschikt voor een smart casual look omdat ze niet met een stropdas gedragen hoeven te worden.

Eton streeft naar duurzame kleding

Eton wil duurzame kleding produceren en tegelijkertijd de negatieve milieu- en sociale impact minimaliseren. Dit doen ze door materialen, van de beste leveranciers, te gebruiken die minder impact hebben op het milieu. Ook helpen ze jou, als consument, om de levensduur van de kleding te verlengen. 

Het katoen wat voor de overhemden gebruikt wordt komt voornamelijk uit Egypte en de Verenigde Staten. Al het katoen dat gebruikt wordt is ELS (extra lange stapel), dat gekenmerkt wordt door zijn extra fijne en lange vezels. Door gebruik te maken van deze katoensoort zijn de overhemden van goede kwaliteit en gaan ze lang mee.

Shop Eton bij Cramers van Asten

Naast de vele overhemden vind je bij Cramers van Asten ook sjaals en stropdassen van Eton. De sjaals zijn perfect voor de koudere dagen. Een stropdas maakt je zakelijke outfit helemaal af. Shop nu de gehele collectie van Eton in onze webshop.

Eton sale

Naast de nieuwe collectie vind je bij ons ook vaak items van Eton in de sale. Dit zijn vaak items van de oude collectie die niet meer terug in ons assortiment komen. Voor alle sale items geldt op = op dus wees er snel bij!