Eton Contemporary Overhemd Wit
Maten
No Nationality Levon Overhemd Donkerblauw
Maten
No Nationality
Levon Overhemd Donkerblauw
€135,00
No Nationality Deon Overhemd Multicolour
Maten
No Nationality
Deon Overhemd Multicolour
€199,00
Eton Slim Fit Overhemd Wit
Maten
-40%
Calvin Klein Overshirt Beige
Maten
Calvin Klein
Overshirt Beige
€129,90
€77,94
Tommy Hilfiger Overhemd Donkerblauw
Maten
Tommy Hilfiger
Overhemd Donkerblauw
€109,90
Eton Overhemd Donkerblauw
Maten
Eton Overhemd Lichtblauw
Maten
Eton
Overhemd Lichtblauw
€169,00
-40%
Calvin Klein Overhemd Zwart
Maten
Calvin Klein
Overhemd Zwart
€99,90
€59,94
-40%
Calvin Klein Overhemd Beige
Maten
Calvin Klein
Overhemd Beige
€139,90
€83,94
-40%
Calvin Klein Overhemd Wit
Maten
Calvin Klein
Overhemd Wit
€99,90
€59,94

Shop Heren Overhemden bij Cramers van Asten

Overhemden voor heren.

Wij hebben een divers aanbod aan overhemden voor heren. Ze zijn er in allerlei stijlen: met design, print en klassiek of modern. Hier vind u zeker een overhemd, waarmee u zakelijk goed voor de dag komt! Wij hebben een groot aanbod van nette overhemden binnen onze collectie. Daarnaast hebben wij ze in iedere soort print of patroon. Gaat u liever voor een specifieke kleur? Ook deze vind u in onze herencollectie overhemden. Wij hebben overhemden in bijna iedere kleur! On trend: de overhemd in ecru kleur.

Passende overhemden.

Overhemden zijn er is verschillende modellen. Zo kan iedereen een overhemd vinden, die past naar zijn eigen voorkeur. Afhankelijk van je lichaamstype is er voor iedereen een fantastisch overhemd te vinden. U kan kiezen uit diverse modellen. Het kan een aansluitend model overhemd zijn, zoals de Slim Fit. Deze Slim Fit overhemden voor heren zitten namelijk erg nauw aansluitend (om het bovenlichaam en om de armen). Mocht u liever gaan voor een overhemd die wat meer comfort biedt, dan adviseren wij u te kiezen voor een Regular Fit model overhemd. Deze overhemden zitten iets losser en nonchalanter.  Deze biedt zeker de bewegingsvrijheid die u zoekt! Ook hebben wij zowel overhemden met lange mouwen, als overhemden met korte mouwen in ons aanbod. 

Materialen overhemden.

Onze overhemden voor heren zijn verkrijgbaar in diverse materiaalsoorten. Verschillende materiaalsoorten betekent ook verschillende eigenschappen en kenmerken. Zo heeft u bij ons de keuze uit katoen, linnen of polyamide. Polyamide is bijna geheel kreukvrij en behoud goed in kleur. Het wordt ook weleens nylon genoemd, wat een synthetische vezel is die vaak gemixt wordt. Andere voordelen van polyamide: het is erg licht en erg sterk. Naast het aanbod in polyamide overhemden, hebben wij ook overhemden van natuurlijke materialen: linnen en katoen. De stof linnen is anti-allergisch en heeft ook nog een antibacteriële werking. Deze stof is bijzonder sterk en het onderscheidt zich vooral van andere materialen door een hoge absorptiecapaciteit van vocht. Nog beter: linnen heeft een goed ademend vermogen. Wat natuurlijk ideaal kan zijn bij een zakelijk overhemd. Als laatste materiaal in overhemden, komen we op katoen uit. Katoen kenmerkt zich prima doordat het waterafstotend is, gemakkelijk te reinigen is en ijzersterk is. Ook zal katoen geen glans geven in de uitstraling van een overhemd. Soms wordt katoen gemixt met een andere materiaalsoort (bv. met polyamide). Om zo het kreuken van de stof te verminderen. Zo kan een overhemd alsnog in alles voorzien. Gaat u voor extra luxe? Wij hebben ook een Luxury Line van overhemden!

Merken overhemden.

Binnen ons merkenaanbod vind u overhemden van een aantal topmerken. Bekijk ze vandaag nog!