krakatau jas voor heren

Krakatau Liner Parka Blauw
Maten
Krakatau
Liner Parka Blauw
€379,95
Krakatau Snorkel Parka Groen
Maten
Krakatau
Snorkel Parka Groen
€349,95
Krakatau Liner Parka Grijs
Maten
Krakatau
Liner Parka Grijs
€379,95
Krakatau Technical Parka Zwart
Maten
Krakatau
Technical Parka Zwart
€329,95
Krakatau QM269 Jas Urban Chic Grijs
Maten
Krakatau Jas Anthraciet
Maten
Krakatau
Jas Anthraciet
€329,00
Krakatau QM273 Jas Urban Chic
Maten
Krakatau
QM273 Jas Urban Chic
€379,90
Krakatau QM269 Jas Dark Night Zwart
Maten
Krakatau QM269 Navy Blauw
Maten
Krakatau
QM269 Navy Blauw
€329,95
Krakatau QM273 Jas Dark Night Zwart
Maten
Krakatau Jas FM52 Licht Grijs
Maten
Krakatau
Jas FM52 Licht Grijs
€179,95
-50%
Krakatau NM02 jas reflect marine Blauw
Maten
Krakatau
NM02 jas reflect marine Blauw
€199,95
€99,97

krakatau jas voor heren

In onze webshop vind je een uitgebreide collectie heren jassen van het merk Krakatau. Het Russische merk dat in 1999 in Sint Petersburg is opgericht door Alexi staat bekend om zijn unieke en bijzondere design. In Rusland heb je elk seizoen een jas nodig tegen de kou, vanuit die behoefte is Krakatau ontstaan. Bekijk de hele collectie heren jassen in onze webshop.

Krakatau heren jas; Technisch ontworpen

De heren jassen zijn gemaakt met een mix van nylon en polyester. Hierdoor zijn de heren jassen warm maar niet zwaar. De voering van DuPont heeft een drie lagen systeem met een waterdichte laag en waterdichte ritsen. De binnenjas kan zowel in de jas worden geritst als tweezijdig gedragen worden. De waterdichte jassen, die van technische stoffen gemaakt zijn hebben een ecologisch geproduceerde, ademde en isolerende voering. Ook hebben ze een grote capuchon en een zoom die door middel van elastiek versteld kan worden. De jassen verschillen in warmte, zo zijn er jassen die je tot -5 beschermen maar er zijn ook jassen die je tot -30 beschermen. Iedere heren jas heeft een belangrijke functie, zo beschermt de ene je beter tegen de regen terwijl de andere je juist beter tegen de sneeuw beschermt. 

Shop Krakatau jassen voor heren bij Cramers van Asten

Een heren jas van Krakatau is onmisbaar tijdens de wintermaanden. Van elke jas is een gelimiteerde oplage. De jas wordt ook maar in een paar kleuren uitgebracht. Wanneer jij graag een unieke, exclusieve en warme heren jas wil is Krakatau het merk voor jou. Shop nu de collectie van Krakatau op onze website! Twijfel je over welk model jas je wilt? In onze winkel in Weert geven onze specialisten een passend advies.