Parajumpers dames

Parajumpers Long Bear Parka Kaki
Maten
Parajumpers
Long Bear Parka Kaki
€779,00
Parajumpers Panda Puffer Donkerblauw
Maten
Parajumpers
Panda Puffer Donkerblauw
€739,00
Parajumpers Panda Puffer Lichtgrijs
Maten
Parajumpers
Panda Puffer Lichtgrijs
€739,00
Parajumpers Juliet Donsjas Donkerblauw
Maten
Parajumpers
Juliet Donsjas Donkerblauw
€419,00
Parajumpers Theia Sjaal Groen
Maten
Parajumpers
Theia Sjaal Groen
€265,00
Parajumpers Scout Jas Beige
Maten
Parajumpers
Scout Jas Beige
€729,00
Parajumpers Patch Pet Donkerblauw
Maten
Parajumpers
Patch Pet Donkerblauw
€55,00
Parajumpers Patch Pet Kobalt
Maten
Parajumpers
Patch Pet Kobalt
€55,00
Parajumpers Patch Pet Kaki
Maten
Parajumpers
Patch Pet Kaki
€55,00
Parajumpers Patch Pet Rood
Maten
Parajumpers
Patch Pet Rood
€55,00
Parajumpers Patch Pet Zwart
Maten
Parajumpers
Patch Pet Zwart
€55,00
Parajumpers Cable Muts Ecru
Maten
Parajumpers
Cable Muts Ecru
€125,00

Parajumpers dames

Bij Cramers van Asten vind je de mooiste Parajumpers jassen voor dames. Een IJslands gezegde luidt: “Er is geen slecht weer, er is alleen slechte kleding”. Oftewel, je hebt kleding nodig die warm, betrouwbaar en winddicht is. Vanuit deze gedachte is het merk Parajumpers gegroeid. Bekijk snel de damescollectie van Parajumpers in onze webshop.

Parajumpers vernoemd naar het 210th Rescue Squadron

Het merk Parajumpers, opgericht in 2006, is ontstaan uit een samenwerking van de Italiaanse ontwerper Massimo Rossetti en Ape S.P.A.. Op een van zijn reizen in Alaska ontmoette hij een bedienend lid van het 210th Rescue Squadron. Dit team voert extreme reddingen en herstelactiviteiten in de wildste, meest afgelegen en vijandige uithoeken van de wereld. De ontmoeting gaf hem de aanzet om een jassen merk op te zetten. Rossetti vernoemde het merk naar de bijnaam van 210 RQS, Parajumpers.

Parajumpers dames jas; vooral populair in de winter

De jassen van het Italiaanse merk zijn vooral populair in de winter. De jassen zijn gemaakt van slijtvast Nylon en voorzien van een uitneembare gewatteerde voering en een met bont afgewerkte capuchon. De capuchon wordt vastgemaakt met een haak die ook gebruikt wordt bij parachutespringen. Aan de voorkant heeft de parajumper jas een grote, afritsbare cargozak. Daarnaast zijn de jassen voorzien van drie zakken die speciaal ontworpen zijn voor accessoires zoals telefoons. 

De jas is voorzien van een herkenbare logopatch op de linkerschouder en een geel label rondom de hals en kraag. Het meest iconische  dames exemplaar is ongetwijfeld de Parajumpers Long bear, een lange gewatteerde dames parka.

Shop jouw favoriete jas bij Cramers van Asten

Bij Cramers van Asten shop je naast dames jassen ook dames kleding van het merk Parajumpers. Shop al jouw favoriete items in onze webshop. Voor 16:00 besteld is morgen in huis!