Over Cramers van Asten
Bij Cramers van Asten runnen wij (Jos en Monique Cramers) al vele jaren met passie en liefde een eigentijdse modewinkel in een van de mooiste winkelstraten van Weert; de Maasstraat. Samen brengen we de meest toonaangevende modemerken onder één dak. Bij Cramers van Asten vind je een zeer uitgebreide collectie van zowel internationale toplabels als minder bekende merken. Naast mode, vind je bij ons ook volop accessoires om het geheel compleet te maken. Casual, business, jeans of luxueus; wij helpen je graag aan je nieuwe look!

Cramers van Asten: service, passie en selectie
Anno 2018 bieden we bij Cramers van Asten zowel luxe als betaalbare mode voor dame en heer aan. We hebben een voorliefde voor mode, en we houden van ons vak! Service, passie en selectie zijn dan ook de drie factoren die Cramers van Asten speciaal maken. Met een scherp oog kijken we naar de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mode en passen deze toe in onze winkel. We streven ernaar dat je een bezoekje aan onze winkel ervaart als een ware belevenis. Neem snel een kijkje in onze winkel en laat je verrassen door onze prettige ambiance!

1926; ontstaan van Cramers van Asten
In 1926 combineerde kleermaker Mathias Cramers zijn naam aan het welbekende kledingmerk van Aste. Samen werden ze Cramers van Asten.
De modewinkel is begonnen als eenmanszaak waarbij de focus lag op kostuums alleen. De volgende stap was een uitbreiding naar herenmode in 1964, toen ook de tweede generatie Cramers de winkel overnam. In 2006 voegde het nieuwe management van Cramers van Asten daar damesmode en accessoires aan toe.

Route en parkeren voor Cramers van Asten in Weert
Cramers van Asten Weert is gevestigd in de mooie winkelstraat: de Maasstraat. Pal naast het klooster vind je onze eigentijdse modewinkel.
Voor een parkeerplaats kun je het beste naar de Walburgpassage; deze ligt op ca. 50m lopen van onze winkel.

Contact

Heeft u een of meerdere vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice.