Cramers van Asten hanteert een retourtermijn van 14 dagen en volgt hiermee het zogenaamde herroepingsrecht. Binnen dit termijn mag u het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals u ook bij ons in de winkel zou doen.

Wanneer u besluit een artikel te retourneren, let u er dan op dat wij het artikel binnen het termijn van 14 dagen retour ontvangen. Wanneer u alle producten retour stuurt dan betalen wij het aankoopbedrag inclusief verzendkosten aan u terug (dit geldt alleen voor een bestelling die in zijn geheel retour komt).

Als u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht, dient u de volgende stappen te volgen:

  1. Meld uw pakket aan via https://cramersvanasten.shipping-portal.com of klik hier.
  2. Pak uw pakket in. Stop het product terug in de originele verpakking, samen met de pakbon. Plak vervolgens het retourlabel aan de buitenkant van uw pakketje. Verstuur het pakket via Post NL.
  3. Binnen vijf werkdagen nadat wij uw retourzending in goede orde ontvangen hebben, ontvangt u hiervan een bevestiging. Vervolgens zullen wij het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terugstorten, doch uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding van uw retourzending.

Stuur uw product altijd terug in de originele staat en in de originele Cramers van Asten verpakking. Dat wil zeggen; schoenen met de bijgeleverde schoenendoos en kleding ongedragen met de labels er nog aan.