Een artikel gekocht in onze webshop, kunt u alleen ruilen voor een andere maat of kleur. Indien u niet in de gelegenheid bent om onze winkel in Weert te bezoeken, adviseren wij u het artikel terug te sturen en een nieuwe bestelling met het juiste artikel te plaatsen.

Het ruilen van uw bestelling is heel eenvoudig.

  1. Meld uw pakket aan via https://cramersvanasten.shipping-portal.com of klik hier.
  2. Tijdens het aanmelden van uw pakket betaald u €6,- voor een retour label. Uw pakket is dan verzekerd en zal door PostNL bezorgd worden. Als u geen gebruik maakt van ons retourlabel zal dezelfde zending € 6,95 kosten bij PostNL en is uw zending NIET verzekerd.
  3. Pak uw pakket in. Stop het product terug in de originele verpakking, samen met de pakbon. Plak vervolgens het retourlabel aan de buitenkant van je pakketje. Verstuur het pakket via Post NL.
  4. Zodra wij uw pakket in goede orde hebben ontvangen, ontvangt u binnen vijf werkdagen hiervan een bevestiging. Vervolgens zullen wij de ruiling in orde maken.

Stuur uw product altijd terug in de originele staat en in de originele Cramers van Asten verpakking. Dat wil zeggen; schoenen met de bijgeleverde schoenendoos en kleding ongedragen met de labels er nog aan.