WELKE BETALINGSMOGELIJKHEDEN ZIJN ER?

Cramers van Asten biedt de volgende betalingsmogelijkheden:

  • IDEAL
  • VISA
  • Maestro
  • MasterCard
  • American Express
  • Klarna Achteraf Betalen
  • PayPal
  • Bancontact / Mister Cash
  • Cadeaubon
  • Voucher

 

HOE WERKT BETALING MET IDEAL?

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat jou direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde betaalomgeving van je eigen bank. Na het geven van je goedkeuring, wordt het bedrag automatisch verwerkt en je bestelling direct in behandeling genomen. Onze betalingen worden uitgevoerd door een gecertificeerd bedrijf, waardoor je privacy volledig gewaarborgd is.
 

HOE WERKT BETALING MET CREDITCARD?

Als je met een creditcard wilt betalen, word je gevraagd je creditcardnummer, naam, verloopdatum, CVC-code en mogelijk een 3D-beveiligd wachtwoord in te vullen tijdens stap 3 van het betalingsproces. Het bedrag wordt dan direct afgeschreven bij je creditcardleverancier. Betalingen aan Cramers van Asten worden afgehandeld door een extern gecertificeerd bedrijf, waardoor je privacy is gegarandeerd.
 

HOE WERKT BETALING MET KLARNA?

Klarna voert voor Cramers van Asten het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van Klarna via e-mail ontvangt om je bestelling te betalen. Let op: voor betaalmethode Klarna worden extra kosten in rekening gebracht.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert Klarna een gegevenscontrole uit op basis van geboortedatum, telefoonnummer en eventuele BKR registratie. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. 

Je kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Klarna website.
  

HOE WERKT BETALING MET PAYPAL?

Selecteer PayPal bij het afrekenen en je wordt gevraagd in te loggen op je Paypal account om de betaling te bevestigen. PayPal is een zeer veilige betaalmethode, bovendien zijn je aankopen met PayPal Aankoopbescherming beschermd.
 

HOE WERKT BETALING MET BANCONTACT / MISTERCASH?

 

HOE WERKT BETALING MET EEN CADEAUBON?

 

 

HOE WERKT BETALING MET EEN VOUCHER?