WELKE BETALINGSMOGELIJKHEDEN ZIJN ER?

Cramers van Asten biedt de volgende betalingsmogelijkheden:

  • IDEAL
  • VISA
  • Maestro
  • MasterCard
  • American Express
  • Klarna Achteraf Betalen (bijkomende kosten van € 1,95)
  • PayPal
  • Bancontact / Mister Cash
  • Cadeaubon

 

HOE WERKT BETALING MET IDEAL?

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat jou direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde betaalomgeving van je eigen bank. Na het geven van je goedkeuring, wordt het bedrag automatisch verwerkt en je bestelling direct in behandeling genomen. Onze betalingen worden uitgevoerd door een gecertificeerd bedrijf, waardoor je privacy volledig gewaarborgd is.
 

HOE WERKT BETALING MET CREDITCARD?

Als je met een creditcard wilt betalen, word je gevraagd je creditcardnummer, naam, verloopdatum, CVC-code en mogelijk een 3D-beveiligd wachtwoord in te vullen tijdens stap 3 van het betalingsproces. Het bedrag wordt dan direct afgeschreven bij je creditcardleverancier. Betalingen aan Cramers van Asten worden afgehandeld door een extern gecertificeerd bedrijf, waardoor je privacy is gegarandeerd.
 

HOE WERKT BETALING MET KLARNA?

Je kunt achteraf betalen via onze betaalpartner Klarna.

Met Klarna krijg je langer de tijd om te betalen. Je kunt nu bestellen, thuis passen en uitproberen, en tot 30 dagen later alleen betalen voor de artikelen die je houdt. Zonder rente. Zonder kosten. Zonder gevolgen voor je kredietwaardigheid.

Klarna voert voor Cramers van Asten het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van Klarna via e-mail ontvangt om je bestelling te betalen. Let op: voor betaalmethode Klarna worden extra kosten in rekening gebracht.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert Klarna een gegevenscontrole uit op basis van geboortedatum, telefoonnummer en eventuele BKR registratie. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. 
 
Let wel op, wanneer een betaling is gedaan via Klarna, wordt er € 1,95 in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van je bestelling.

Meer vragen of hulp nodig? Neem contact op met de klantenservice van Klarna.

De algemene voorwaarden van klarna vind je hier.

 

HOE WERKT BETALING MET PAYPAL?

Selecteer PayPal bij het afrekenen en je wordt gevraagd in te loggen op je Paypal account om de betaling te bevestigen. PayPal is een zeer veilige betaalmethode, bovendien zijn je aankopen met PayPal Aankoopbescherming beschermd.
 

HOE WERKT BETALING MET BANCONTACT / MISTERCASH?

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald.
U klikt op het Bancontact/Mister Cash logo in de lijst van betaalmiddelen.

Betalingen met Bancontact/Mister Cash gebeuren zoals dat bij credietkaarten het geval is aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren).
De eerste fase verloopt  zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten).
In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.