Retourzendingen


Cramers van Asten hanteert een retourtermijn van 14 dagen en volgt hiermee het zogenaamde herroepingsrecht.
Binnen die termijn mag u het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals u ook bij ons in de winkel zou doen.

Wanneer u besluit een artikel te retourneren, let u er dan op dat wij het artikel binnen een termijn van 14 dagen retour ontvangen. Wanneer u alle producten retour stuurt dan betalen wij het aankoopbedrag inclusief verzendkosten aan u terug (dit geldt alleen voor een bestelling die in zijn geheel retour komt).  Als u gebruik hebt gemaakt van onze extra service Avondbezorging, dan worden de kosten hiervan niet vergoed.

Als u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht, dient u de volgende stappen te volgen;

 1. Neem na ontvangst van uw bestelling contact op met onze klantenservice via online@cramersvanasten.nl. Vermeld daarbij:
 • Adresgegevens
 • Ordernummer
 • Reden van retour
 1. Na bevestiging van onze klantenservice stuurt u uw bestelling zo spoedig mogelijk, maar binnen 14 dagen naar ons retour. 

  De verzendkosten voor het terugsturen naar Cramers van Asten worden niet vergoed. U kunt zelf uw vervoerder kiezen, maakt u gebruik van het verzendlabel dat wij u via de e-mail toezenden, dan betaalt u € 6,-. Uw pakket is dan verzekerd en zal door PostNL bezorgt worden. Als u geen gebruik maakt van ons verzendlabel dan kost dezelfde zending € 6,95 bij PostNL en is uw zending NIET verzekerd.
 2. Binnen vijf werkdagen nadat wij uw retourzending in goede orde ontvangen hebben, ontvangt u hiervan een bevestiging. Vervolgens zullen wij het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terugstorten, doch uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding van uw retourzending.

Ruilingen

Een artikel gekocht in onze webshop, kunt u alleen ruilen voor een andere maat of kleur. Indien u niet in de gelegenheid bent om onze winkel in Weert te bezoeken, adviseren wij u het artikel terug te sturen en een nieuwe bestelling met het juiste artikel te plaatsen.

Het ruilen van uw bestelling is heel eenvoudig.

1. Neem na ontvangst van uw bestelling contact op met onze klantenservice via online@cramersvanasten.nl. Vermeld daarbij:

 • Adresgegevens
 • Ordernummer
 • Reden van ruiling
 • De maat of kleur waarvoor u graag wilt ruilen
 1. Na bevestiging van onze klantenservice stuurt u de bestelling zo spoedig mogelijk, maar binnen 14 dagen naar ons retour. Het is uiteraard ook toegestaan om de artikelen in de winkel te ruilen.

  De verzendkosten voor het terugsturen naar Cramers van Asten worden niet vergoed. U kunt zelf uw vervoerder kiezen, maakt u gebruik van het verzendlabel dat wij u via de e-mail toezenden, dan betaald u € 6,-. Uw pakket is dan verzekerd en zal door PostNL bezorgt worden. Als u geen gebruik maakt van ons verzendlabel dan kost dezelfde zending € 6,95 bij PostNL en is uw zending NIET verzekerd.

  3. Zodra wij uw bestelling in goede orde hebben ontvangen, ontvangt u binnen vijf werkdagen hiervan een bevestiging. Vervolgens zullen wij de ruiling in orde maken.

  Het retouradres van Cramers van Asten

  Cramers van Asten
  Maasstraat 19-21
  6001 EB Weert
  Nederland 

  Stuur uw product altijd terug in de originele staat en in de originele Cramers van Asten verpakking. 
  Dat wil zeggen; schoenen met de bijgeleverde schoenendoos en kleding ongedragen met de labels er nog aan.