Retourzendingen


Cramers van Asten hanteert een retourtermijn van 30 dagen en volgt hiermee het zogenaamde herroepingsrecht. Binnen dit termijn mag u het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals u ook bij ons in de winkel zou doen.

Wanneer u besluit een artikel te retourneren, let u er dan op dat wij het artikel binnen het termijn van 30 dagen retour ontvangen. Het aankoopbedrag wordt dan teruggestort op uw rekening. Het retour sturen van producten is voor eigen rekening. 

Als u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht, dient u de volgende stappen te volgen;

  1. Meld uw pakket aan via https://cramersvanasten.shipping-portal.com of klik hier.
  2. Print het retourlabel uit en pak uw pakket in.
  3. Geen printer? Geen zorgen, u kunt uw pakket ook retour sturen zonder een printer te hoeven gebruiken. Kies bij het retourportaal voor de optie 'retourneren zonder printen'. U krijgt van postNL een mail met een barcode. Laat deze scannen bij het PostNL punt en zij printen het label voor u uit. (Deze optie is alleen mogelijk binnen Nederland en België en is alleen mogelijk als u retour zendt via PostNL).
  4. Stop het product terug in de originele verpakking, samen met de pakbon. Plak vervolgens het retourlabel aan de buitenkant van uw pakketje of laat uw barcode scannen bij PostNL. Verstuur het pakket via Post NL.
  5. Binnen vijf werkdagen nadat wij uw retourzending in goede orde ontvangen hebben, ontvangt u hiervan een bevestiging. Vervolgens zullen wij het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terugstorten, doch uiterlijk binnen 30 dagen na aanmelding van uw retourzending.


Stuur uw product altijd terug in de originele staat en in de originele Cramers van Asten verpakking. 
Dat wil zeggen; schoenen met de bijgeleverde schoenendoos en kleding ongedragen met de labels er nog aan.

Ondergoed en zwemkleding mag alleen worden geretourneerd indien ongeopend in de originele verpakking, in ongedragen toestand met alle labels er nog aan.

 

Ruilingen

U kunt uw bestelling helaas niet ruilen. U dient uw aankoop te retourneren en de juiste maat en/of kleur opnieuw te bestellen.